Erbjudanden

Rogivande skärgårdsmiljö, natursköna omgivningar, golf och tennis, vedeldade bastubad, vällagad mat, ypperlig service, vackra och bekväma rum. Vad mer kan du önska dig av en hotellvistelse? Välkommen till Smådalarö Gård. Boka online eller på 08-501 551 00.

Rum & Frukost

Om du inte vill boka något av våra paket är du alltid välkommen att endast boka rum och frukost. Se tillgänglighet och aktuella priser här.

Boka

Romantik

Skäm bort er med en härlig romantisk weekend i rofylld miljö med underbar mat och dryck. Ta er tid för varandra och kom och njut hos oss i skärgården. Gäller fredagar & lördagar t o m 23 mars.

Boka

SDG-live T.A.W

29 MARS! Avnjut en god trerätters middag och lyssna på Tomas Andersson Wij. I paketet ingår middag, biljett, logi och frukost för två personer fr. 1745 kr/pers.

Boka

Långfredag

Njut av påsken och låt oss ta hand om dig. Boka in långfredagen med rum och frukost. Boka till en påskinspererad lunch och middag- a la carte. Från 1690Kr/pers. Välkommen!

Boka

Påskafton

Påsk i skärgården: Påsklunchbuffé, kaffe och påsktårta, 3-rätters middag, logi, frukost fr 1 895:-/person. För de små finns äggmålning, påskpyssel, äggjakt m.m

Boka

Lyxig sommarfest

Vi hämtar er med buss och tar er till skärgårdspärlan Smådalarö Gård för en fartfylld tur med ribbåt bland kobbar och skär. Tillbaka i land väntar champagne och ostron, middag m.m! Fr. 2495 kr/pers.

Läs mer

Vila

Lämna staden och stressen bakom dig. Hos oss vilar du upp dig i rofylld miljö med underbar mat och dryck. I paketet ingår fina spaprodukter från Rituals.

Boka

Matpassion

Älskar du mat och dryck? Här serverar vi dig fyra rätter av säsongens bästa råvaror med tillhörande drycker. Boka gärna till mingel med vår sommelier.

Boka

Vardagslyx

Ta en paus i rofylld miljö med underbar mat och dryck och tid för varandra. Kom och njut hos oss i skärgården. I paketet ingår trerättersmiddag, övernattning & frukostbuffé. Gäller måndag – fredag.

Boka

Midsommar

Välkommen att fira en magisk midsommar i skärgården! På Smådalarö Gård firar vi med fokus på god mat och dryck i traditionens anda. Stanna gärna över midsommardagen till ett fördelaktigt pris.

Boka

Golfpaket

I vårt golfpaket 2018 ingår lunch dag 1 eller dag 2, greenfee, 3-rättersmiddag, logi i dubbelrum och frukostbuffé. Banan öppnar 28 april.

Boka

Fest & Bröllop

Smådalarö Gård är den perfekta platsen för fest och bröllop! Med vackra salonger och stor trädgård finns alla möjligheter att skapa din drömfest!

Läs mer

Gits Hus

Gits Hus är ett exklusivt minihotell för mindre möten, släktträffar eller kompisgäng där ni kan rå er själva och inte blir störda av andra gäster.

Läs mer

Gästhamn

Njut av skärgården fullt ut och ta båten till Smådalarö Gård. Vår vackert belägna hamn med gästplatser på bryggan är en riktig skärgårdspärla!

Läs mer

Yoga

Välkommen till någon av våra yogahelger. Här kan du oavsett nivå delta i våra lugna pass. Du har även tillgång till vår härliga vedeldade bastu.

Boka

Kajak

Kombinera din övernattning hos oss med en härlig kajaktur i vår vackra skärgård. I samarbete med Dalarö Kajak anordnar vi en oförglömlig naturupplevelse.

Läs mer