• Golfgreen med bunker
  • Golf höst
  • Vattenhinder

Golfpaket

Gemensamt för alla våra golfpaket är att det ingår obegränsat med spel under två hela dagar på vår bana. Förutom golf finns det goda möjligheter för andra aktiviteter såsom tennis, sjöbastu, fiske, skärgårdstur, utomhusjacuzzi eller kanske bara sitta och njuta av miljön med något gott att dricka.

Golfweekend

Boka en golfweekend på Smådalarö Gård. Då ingår övernattning i dubbelrum, en härlig middagsmeny, frukostbuffé och greenfee för obegränsat spel under två dagar. Fri tillgång till övningsområde för golf samt till tennis, bastu och boule.
1 895 kr/person. Tillägg för enkelrum: 350 kr/person.

Företagsarrangemang

Med åtta års erfarenhet av att arrangera Nordea Tour och mängder av företags- och grupparrangemang i bagaget kan vi lugnt säga att vi vet vad som gör ett golfarrangemang lyckat. Beroende på ert syfte, tidsutrymme och budget tar vi fram ett förslag som passar er.

Priser
Shotgun 18 hål, start 08.30 10 000 kr
Shotgun 9 hål före lunch, 9 hål efter lunch    13 500 kr
Shotgun 18 hål, start 13.30 15 000 kr
Shotgun 9 hål 7 500 kr

I alla arrangemang ingår starter samt två stycken håltävlingar (längsta drive och närmsta hål).

Green Conference

Sugen på en annorlunda konferens? Hos oss har du den perfekta platsen för er golfkonferens. Byt ut lokalen mot en dag på banan! Green är inte bara Golf – det betyder även att du konfererar grönt! Vår mat är miljömärkt och närodlad, hotellet är Svanenmärkt och vår el kommer från egna vindkraftverk!

Pris Green Conference: 2 595 kr/person ex moms. Helpension inklusive greenfee. Lunch och trerättersmiddag intas på Gården, förmiddagskaffet blir ert startkit och eftermiddagskaffet är er after golf.

Kompisarrangemang

Är ni några stycken som vill göra lite mer av er vistelse, ha en tävling, kanske bo tillsammans i eget litet ”hotell”? Då har vi flera olika förslag.

Exklusivt golfpaket

Vi skräddarsyr din golfupplevelse! Pris på förfrågan.

Kontakta oss på 08-501 551 00 för förslag som passar just er.