Aktuellt

Gå in och gilla Sabis Hotell & Möten på facebook så får du först av alla våra erbjudanden och rabatter! Välkommen att boka i vår onlinebokning till höger på denna sida eller på tel 08-501 551 00.

Den 5-6 augusti är gården och gästhamnen abonnerad.

Midsommar på Smådalarö Gård
Välkommen till en midsommar med sill och grill på Smådalarö Gård! Vi inleder midsommarafton med en klassisk sillbuffé tillsammans. Vi fortsätter sedan kvällen med en härlig trerättersmiddag där vi serverar varmrätten från den rykande grillen. Generös frukost på midsommardagen serveras med utsikt över Hemviken.

Vi har inget klassiskt firande med midsommarstång, dans och spelemän, på Smådalarö Gård firar vi med fokus på god mat och dryck i traditionens anda. Stanna gärna över midsommardagen till ett fördelaktigt pris.

Pris: 2 195 kr/person med del i dubbelrum. 2 495 kr/person i enkelrum.
Vill du stanna över midsommardagen får du ett fördelaktigt pris på 1 690 kr/person, kontakta oss på info@smadalarogard.se
Välkommen att boka här.

Vardagslyx
(Gäller måndag-fredag)
Gör det mesta av din vecka! Kom till oss och njut av god mat och dryck, golf, tennis, bastu och havsbad. I vår matsal serveras en trerättersmeny, komponerad efter säsong av vår köksmästare. Övernattning i våra rymliga dubbelrum och nästa dag står vår stora frukostbuffé uppdukad. 
Pris: 1 595 kr/person med del i dubbelrum. 1 945 kr/person i enkelrum.
Välkommen att boka här.

Skärgårdslyx
Vid ankomst serveras en tapasbuffé mellan kl. 14.00-16.00 med smak av gård & hav och på kvällen väntar en härlig trerättersmiddag, komponerad efter säsong av vår köksmästare. Övernattning i våra rymliga dubbelrum och nästa morgon står vår stora frukostbuffé uppdukad. 
Pris: 1 795 kr/person med del i dubbelrum. 2 145 kr/person i enkelrum.
Välkommen att boka här.

Golfpaket 
(Gäller alla dagar under säsong)
Boka en golfweekend på Smådalarö Gård. Då ingår övernattning i dubbelrum, en härlig frukostbuffé samt greenfee för obegränsat spel under två dagar. 
Pris: 1 295 kr/person med del i dubbelrum. 1 645 kr/person i enkelrum
Välkommen att boka här.

Rum & Frukost
Pris: Se aktuellt datum och pris i vår bokningskalender
Välkommen att boka här.

Kajakpaket i samarbete med Dalarö Kajak
(Gäller alla dagar)
Kombinera din övernattning hos oss med en härlig kajaktur i vår vackra skärgård. I samarbete med Dalarö Kajak anordnar vi en oförglömlig naturupplevelse. I paketet ingår övernattning i dubbelrum, en härlig tvårättersmiddag samt frukostbuffé. Du får också en matig sallad, dryck, smör och bröd att ta med dig på kajakturen.
Pris: Se priser och boka ditt paket här.

Restaurangens öppettider
Lunch måndag-lördag kl 11.30-14.00
Middag måndag-lördag 18.00-21.00
Frukostbuffé måndag-fredag kl 7.00-9.00. Lördag och söndag kl 8.00-10.00.

Kontakta vår hovmästare på 08-501 551 35 för bordsbokning. 

Utcheckning
Måndag-fredag senast kl 10.00.
Lördag-söndag senast kl 11.00.