• weekend
  • Bastu
  • Fåtöljer
  • Interiör Fest
  • Sovrum
  • Utebad

Weekend

Sätt guldkant
På tillvaron

Välkomna till skärgården!

Rogivande skärgårdsmiljö, natursköna omgivningar, golf och tennis, bastubad, vällagad mat, ypperlig service, vackra och bekväma rum. Vår vedeldade bastu hyrs per timme och bokas i vår reception. Vad mer kan du önska dig av en weekend? Välkommen till Smådalarö Gård. Vi kommer att göra allt för att du ska få en avkopplande helg!

Välkommen att boka i vår onlinebokning eller på tel 08-501 551 00.

Midsommar på Smådalarö Gård
Välkommen till en midsommar med sill och grill på Smådalarö Gård! Vi inleder midsommarafton med en klassisk sillbuffé tillsammans. Vi fortsätter sedan kvällen med en härlig trerättersmiddag där vi serverar varmrätten från den rykande grillen. Generös frukost på midsommardagen serveras med utsikt över Hemviken.

Vi har inget klassiskt firande med midsommarstång, dans och spelemän, på Smådalarö Gård firar vi med fokus på god mat och dryck i traditionens anda. Stanna gärna över midsommardagen till ett fördelaktigt pris.

Pris: 2 195 kr/person med del i dubbelrum. 2 495 kr/person i enkelrum.
Vill du stanna över midsommardagen får du ett fördelaktigt pris på 1 690 kr/person, kontakta oss på info@smadalarogard.se
Välkommen att boka här.

Vardagslyx
(Gäller måndag-fredag)
Gör det mesta av din vecka! Kom till oss och njut av god mat och dryck, golf, tennis, bastu och havsbad. I vår matsal serveras en trerättersmeny, komponerad efter säsong av vår köksmästare. Övernattning i våra rymliga dubbelrum och nästa dag står vår stora frukostbuffé uppdukad. 
Pris: 1 595 kr/person med del i dubbelrum. 1 945 kr/person i enkelrum.
Välkommen att boka här.

Skärgårdslyx
Vid ankomst serveras en tapasbuffé mellan kl. 14.00-16.00 med smak av gård & hav och på kvällen väntar en härlig trerättersmiddag, komponerad efter säsong av vår köksmästare. Övernattning i våra rymliga dubbelrum och nästa morgon står vår stora frukostbuffé uppdukad. 
Pris: 1 795 kr/person med del i dubbelrum. 2 145 kr/person i enkelrum.
Välkommen att boka här.

Golfpaket
(Gäller alla dagar under säsong)
Boka en golfweekend på Smådalarö Gård. Då ingår övernattning i dubbelrum, en härlig frukostbuffé samt greenfee för obegränsat spel under två dagar. 
Pris: 1 295 kr/person med del i dubbelrum. 1 645 kr/person i enkelrum
Välkommen att boka här.

Rum & Frukost
Pris: Se aktuellt datum och pris i vår bokningskalender
Välkommen att boka här.

Kajakpaket i samarbete med Dalarö Kajak
(Gäller alla dagar)
Kombinera din övernattning hos oss med en härlig kajaktur i vår vackra skärgård. I samarbete med Dalarö Kajak anordnar vi en oförglömlig naturupplevelse. I paketet ingår övernattning i dubbelrum, en härlig tvårättersmiddag samt frukostbuffé. Du får också en matig sallad, dryck, smör och bröd att ta med dig på kajakturen.
Pris: Se priser och boka ditt paket här.