En natt gratis

Bokas t o m 16 augusti. Livsnjutare ska belönas! En chans att hinna uppleva allt gården har att erbjuda – om du väljer att stanna lite längre med oss så bor du fyra nätter för priset av tre. Logi och frukost ingår.

Smådalarö Gård erbjuder mängder av aktiviteter och i närområdet finns ännu mer att upptäcka. Bo 4 nätter på vår skärgårdspärla Smådalarö Gård i sommar men betala endast för 3. Gäller rum och frukost. Boka gärna till lunch, middag eller någon av alla våra aktiviteter som vi erbjuder. (I bokningsbilden kommer du att se ett snittpris per natt på 4 nätter men som då är räknat på ett totalpris av 3 nätter) Proav någon av alla våra aktiviteter som vi erbjuder som en padelmatch eller golfrunda.

I PAKETET INGÅR:

  • En natt gratis

Boka gärna till vår vedeldade bastu med privat brygga och jacuzzi, från 300 kr/person. Kontakta receptionen för att boka din tid!

PRIS

Från 1 193 kr / rum & natt
Här finns även möjlighet till connecting room. Frukost, parkering och wifi ingår i priset.

UNNA DIG NÅGOT EXTRA!

Champagne på rummet när ni checkar in eller morgonrockar på rummet – alla våra tillval som sätter guldkant på vistelsen hittar du i steg 2 i bokningen.

BOKA

BOKA ERBJUDANDET ONLINE>>

Du kan också kontakta oss för att boka.

 


VILLKOR

Gäller med ankomst alla veckodagar. Avbokning måste ske senast klockan 18.00 två dagar innan ankomst, därefter debiteras bokningen i sin helhet. Vid avbokning, kontakta hotellet direktExtrasäng för barn kostar 150:-, för vuxna 550:-

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer