Till sidans huvudinnehåll

Höstlovsmys

Kvalitetstid och avkoppling med familjen

Spendera höstlovet på Smådalarö Gård Hotell & Spa. Ta med hela familjen och njut av kvalitetstid och koppla av i skärgårdens hjärta!


Starta er vistelse med att bege er ut på hotellets tipspromenad som leder er till vår härliga grillplats vid Hemvikens vatten. Grillen är igång 14.00-16.00 och i er picknickkorg hittar ni allt ni behöver för en mysig höstdag - grillkorv, varm choklad och marshmallows. Njut av höstens vackra färger i naturen och den krispiga luften. 


Under höstlovet finns det många aktiviteter hos oss, häng i Bloms Bar och spela brädspel eller utmana ditt sällskap i biljard eller shuffleboard. Ni har även tillgång till hotellets elbastu precis intill Hemviken, passa på att ta ett uppfriskande dopp i havet och koppla av i bastun innan middagen. 


Till kvällen serverar vi en tvårättersmiddag i vår restaurang. Sov sedan gott i krispiga lakan och vakna upp till vår populära frukostbuffé och nybryggt kaffe med Hemviken utanför fönstret. Avsluta er vistelse på Smådalarö Gård Spa, här kan ni njuta tillsammans av återhämtning och en bekymmerfri tillvaro. Lyxa till er vistelse och boka en spabehandling, här erbjuder vi massage för både stora och små. 


Detta erbjudande är bokningsbart 29/10-2/11.

I erbjudandet ingår:

 • Picknickkorg och korvgrillning
 • Tillgång till elbastu & dopp i havet
 • Entré till Smådalarö Gård Spa
 • Tvårättersmiddag
 • Övernattning
 • Frukostbuffé
 • Tillgång till gym
 • Lån av morgonrock & tofflor

Förhöj er upplevelse:

 • Spabehandling signerad Kerstin Florian
 • Uppgradering av rum

Villkor:

Detta erbjudande gäller i mån av plats, fri avbokning upp till 5 dagar innan ankomst. Vid köp av vårt avbeställningsskydd (295 kr/rum) är detta avbokningsbart upp till 24 timmar innan ankomst. Erbjudandet betalas vid bokningstillfället. 

Massage

Massage för de små

Under höstlovet erbjuder vi 20 minuters massagebehandling för barn från 10 år. Om du önskar boka behandling till ditt barn maila till spa@smadalarogard.se.

Vid spabehandling på barn mellan 10-15 år behöver en vuxen närvara i behandlingsrummet. 

 

Aktiviteter

Padel, tennis & golf

Upptäck vårt utbud på aktiviteter, här kan du utmana ditt sällskap i padel, spela tennis omgiven av grönskande natur eller upptäcka vår golfbana, en 9-hålsbana i skärgårdsmiljö.

Spabehandlingar

Unna dig en lyxig spabehandling signerad Kerstin Florian

Smådalarö Gård på Instagram

Följ oss!
 • Hösten är äntligen här! 🍂 Instagram bild
  390 instagram likes

  Hösten är äntligen här! 🍂

 • Njut i höst av avkoppling och återhämtning på Smådalarö Gård Spa där du hittar flera pooler, bastur och avkopplande oaser, både inne och ute. Instagram bild
  127 instagram likes

  Njut i höst av avkoppling och återhämtning på Smådalarö Gård Spa ...

 • På vår restaurang Brasserie & Bränneri hittar du klassiska rätter med en twist med stort fokus på fisk, skaldjur och säsongens närodlade råvaror. Instagram bild
  133 instagram likes

  På vår restaurang Brasserie & Bränneri hittar du klassiska ...

 • Spendera höstlovet på Smådalarö Gård Hotell & Spa. Ta med hela familjen och njut av kvalitetstid och koppla av i skärgårdens hjärta!

I erbjudandet ingår:
-Picknickkorg och korvgrillning
-Tillgång till elbastu & dopp i havet
-Entré till Smådalarö Gård Spa
-Tvårättersmiddag
-Övernattning
-Frukostbuffé
-Tillgång till gym
-Lån av morgonrock & tofflor Instagram bild
  93 instagram likes

  Spendera höstlovet på Smådalarö Gård Hotell & Spa. Ta med hela ...