Till sidans huvudinnehåll

Live på Smådalarö Gård

Unika musikupplevelser i sommar

Boka ”Live på Smådalarö Gård” där vi bjuder på unika musikupplevelser kombinerat med gastronomiska upplevelser och övernattning i skärgårdens hjärta. Vår utomhusscen gästas under sommaren av några av våra mest folkkära artister. Först ut är Linnea Henriksson och därefter Jakob Hellman, Lisa Ekdahl och Titiyo tillsammans med Sunnan. • 18 juli - Linnea Henriksson

 • 25 juli - Jakob Hellman 

 • 8 augusti - Lisa Ekdahl 

 • 26 augusti - Titiyo & Sunnan


Checka in hos oss på Smådalarö Gård och njut av avslappnad lyx med spa, gastronomi och generöst aktivitetsutbud med bland annat golf och padel. Skräddarsy din musikupplevelse under bokningsprocessen och addera allt du önskar inför din vistelse och glöm inte att klicka i det datum för den artist du önskar att se i vår onlinebokningsmodul.


Du kan välja mellan två olika paket där konsertbiljett, middag, övernattning och frukostbuffé ingår. Det finns även möjlighet att endast köpa konsertbiljett, begränsat antal platser!

Paket 1

 • Konsertbiljett - sittplats längst fram
 • Övernattning
 • Trerättersmiddag
 • Frukostbuffé
 • Lån av morgonrock & tofflor
 • Tillgång till gym

Paket 2

 • Konsertbiljett - ståplats
 • Övernattning
 • Middag i Bloms Bar, en rätt
 • Frukostbuffé
 • Lån av morgonrock & tofflor
 • Tillgång till gym

Villkor:

Detta erbjudande gäller i mån av plats, fri avbokning upp till 5 dagar innan ankomst. Vid köp av vårt avbeställningsskydd (295 kr/rum) är detta avbokningsbart upp till 24 timmar innan ankomst. Erbjudandet betalas vid bokningstillfället. 

Bilder från tidigare års konsertkvällar

En intim musikupplevelse i skärgårdens hjärta

Läs mer om årets artister nedan! 

Live på Smådalarö Gård

Köp endast konsertbiljett

Vi har släppt ett fåtal biljetter för dig som
endast önskar att komma på konserten.

18 Juli

Linnea Henriksson

Sedan sin entré i Idol 2010, har hon blivit en älskad och folkkär
artist med tre fullängdsalbum, en jul-EP och sin uppskattade medverkan i "Så mycket bättre" 2018. Som liveartist är hon en av de mest hyllade för sin unika scennärvaro och kan göra vilken scen som helst till sin egen. Linnea låter sin publik komma riktigt nära, både genom sina starka och igenkännande låttexter och genom sitt personliga mellansnack.

Tisdagen den 18 juli gästar Linnea vår intima
utomhusscen i skärgårdens hjärta.

25 juli

Jakob Hellman

Jakob Hellman slog igenom med buller och bång 1989 då hans debutalbum ”… och stora havet” släpptes. Låtar som ”Vara vänner” och ”Hon har ett sätt” introducerade ett nytt sätt att skriva låtar på svenska. I över 30 år fick fansen vänta. Men 2021 släppte Jakob Hellman sitt andra album, ”Äntligen borta”. Han kom från ingenstans och förändrade allt. Trots den korta karriären är Jakob Hellman en av den svenska pophistoriens mest älskade och saknade artister. Nu är det dags för en ny berättelse. Berättelsen Artisten som försvann är nu förbytt i Artisten som kom tillbaka. 

Tisdagen den 25 juli gästar Jakob vår intima
utomhusscen i skärgårdens hjärta.

8 augusti

Lisa Ekdahl

Lisa Ekdahl är en av våra största och mest mytomspunna artister - något av en modern Garbo. Första singeln från debuten,Vem vet, blev en av våra största visklassiker genom tiderna och sedan följde flera hits, både nationella och internationella. Hon visade girl power deluxe innan någon visste vad det var, bland annat genom att kasta första inspelningen av debutalbumet i soptunnan och krävde att få spela in alla igen.

Tisdagen den 8 augusti gästar Lisa vår intima
utomhusscen i skärgårdens hjärta.

26 augusti

Titiyo x Sunnan

Som en av pionjärerna bakom modern soulpop i Sverige är det drygt 30 år sedan Titiyo solodebuterade på superhippa labeln Telegram med självbetitlade soulskivan “Titiyo”. Sedan dess har Titiyo experimenterat och rört sig mellan rnb, soulpop, electronica och krautrock.

Sommaren 2023 beger sig Titiyo ut på turné med bandet Sunnan.

"Ibland händer det att man hör och ser band man tycker är såpass bra att man önskade att man själv var bandmedlem. Så var det med Sunnan och i det här samarbetet blir jag så gott som en av dom men fortfarande som artisten Titiyo. Vi klingar förvånansvärt bra ihop" säger Titiyo.

Lördagen den 26 augusti gästar Titiyo & Sunnan vår intima
utomhusscen i skärgårdens hjärta.

Smådalarö Gård på Instagram

Följ oss!
 • Popikonen Jakob Hellman gästar vår utomhusscen för Live på Smådalarö Gård tisdagen den 25 juli! Välkomna på konsert!

Jakob Hellman en av den svenska pophistoriens mest älskade och saknade artister. Han slog igenom med buller och bång 1989 då hans debutalbum ”… och stora havet” släpptes. Låtar som ”Vara vänner” och ”Hon har ett sätt” introducerade ett nytt sätt att skriva låtar på svenska. I över 30 år fick fansen vänta. Men 2021 släppte Jakob Hellman sitt andra album, ”Äntligen borta”.

Du kan se konserten genom att välja något av våra 3 upplägg: 

- Övernattning, 3-rättersmiddag i Brasserie & Bränneri, sittplats långt fram på konserten och frukostbuffé.
- Övernattning, middag med 1 rätt i Bloms Bar, ståplats på konserten och frukostbuffé. 
- Endast konsertbiljett Instagram bild
  64 instagram likes

  Popikonen Jakob Hellman gästar vår utomhusscen för Live på ...

 • Välkommen till Bloms Bar där drinkmenyn är inspirerad av Kapten Bloms resor runt om i världen. Här hittar du många klassiker och ett brett sortiment av vin och öl. 🥂 Instagram bild
  84 instagram likes

  Välkommen till Bloms Bar där drinkmenyn är inspirerad av Kapten ...

 • Live på Smådalarö Gård drar igång den 18 juli med en konsert med den fantastiska Linnea Henriksson!

Sedan sin entré i Idol 2010, har hon blivit en älskad och folkkär artist. Som liveartist är hon en av de mest hyllade för sin unika scennärvaro och kan göra vilken scen som helst till sin egen. Linnea låter sin publik komma riktigt nära, både genom sina starka och igenkännande låttexter och genom sitt personliga mellansnack.

Boka dina biljetter idag och du kan välja mellan dessa alternativ:

- Övernattning, 3-rättersmiddag i Brasserie & Bränneri, sittplats långt fram på konserten och frukostbuffé.
- Övernattning, middag med 1 rätt i Bloms Bar, ståplats på konserten och frukostbuffé. 
- Endast konsertbiljett.

Välkommen! Instagram bild
  133 instagram likes

  Live på Smådalarö Gård drar igång den 18 juli med en konsert med ...

 • Ta med familjen eller någon du tycker om och kom till oss i skärgården på midsommarafton. Under dagen får ni binda midsommarkransar, njuta av en god midsommarlunch som avslutas med jordgubbstårta. Till kvällen serveras sedan en midsommarmiddag med sommarens smaker. Instagram bild
  534 instagram likes

  Ta med familjen eller någon du tycker om och kom till oss i ...