Till sidans huvudinnehåll

Guldkant i livet - träningsevent med Sabina Dufberg

Upplev ett dygn i hälsans tecken

Välkommen till ett dygn med fokus på träning och hälsa på vackra Smådalarö Gård Hotell & Spa. Detta evenemang tar plats 11-12 december och vänder sig främst till dig som är 55+.

Njut av vackra omgivningar i natursköna miljöer i skärgårdens hjärta. Upplev ett dygn i hälsans tecken, fyllt av spännande föreläsningar, träningspass, matupplevelser och avkoppling i vårt spa. Dagen leds av träningsprofilen Sabina Dufberg som har över 25 års erfarenhet av träning och hållbar livsstil.


På Smådalarö Gård Spa kan du koppla av och njuta av en bekymmersfri tillvaro. Här finner du flera pooler, bastur och avkopplande oaser, både inne och ute. Passa på att ta del av den vackra tillvaron i naturen och vinterbada i Hemvikens vatten och koppla av i vår elbastu. En helt unik naturupplevelse som gör gott för både kropp och själ.


Efter en händelserik dag med träningspass och föreläsningar kombinerat med avkopplande stunder, kan du slå dig ner i vår restaurang Brasserie & Bränneri och njuta av en trerättermiddag. Sov sedan gott i krispiga lakan i ett av våra hotellrum med utvald design och inredning och vakna upp till nybryggt kaffe och vår populära frukostbuffé. Efter frukosten är det dags för sista träningspasset som avslutas med en avkopplande meditation. 


Detta erbjudande är bokningsbart 11-12 december.

I erbjudandet ingår:

 • Övernattning
 • Entré till Smådalarö Gård Spa
 • Flera träningspass & föreläsningar
 • Lunch & fika
 • Trerättersmiddag
 • Frukostbuffé
 • Tillgång till gym
 • Lån av morgonrock & tofflor

Förhöj din upplevelse:

 • Spabehandling signerad Kerstin Florian
 • Något lyxigt på rummet vid ankomst
 • Uppgradering av rum

Villkor:

Detta erbjudande gäller i mån av plats, fri avbokning upp till 5 dagar innan ankomst. Vid köp av vårt avbeställningsskydd (295 kr/rum) är detta avbokningsbart upp till 24 timmar innan ankomst. Erbjudandet betalas vid bokningstillfället. 

Schema

Dag 1 - måndag

10.00 Välkomstmingel med kaffe och frukt i Bloms Bar
10.30 Teori och teknik kring träningspassen
11.00 Träning - Helkroppsstyrka för rörelse i livet 
12.30 Lunch 
13.30–14.30 Föreläsning om hållbar livsstil, träning och kost anpassat för livets gyllene år
14.30–15.30 Träning - Cirkulation, balans och stabilitet 
15.30–18.00 Fika, därefter spa/bastu/relax/boksignering
20.00 Middag

Dag 2 - tisdag 

07.00 Naturpromenad, valfritt att delta
08.00 Frukost
10.00 Träning - Styrka och kondition med endast kroppsvikten som motstånd, avslutas med en skön mindfulness/meditation 
12.00 Avslut och utcheckning

Sabina Dufberg 

Sabina Dufberg är en träningsprofil med mer än 25 års erfarenhet av att leda andra genom träning och hållbar livsstil där såväl kropp som den mentala hälsan är lika viktig för att nå resultat.

All träning kan anpassas efter varje individs förutsättningar och Sabina har en bred kompetens och livslång erfarenhet av att leda och coacha till säker och kvalitativ träning utefter olika nivåer, eventuella skador eller sjukdomar.  

Smådalarö Gård på Instagram

Följ oss!
 • Varför inte ge bort ett presentkort på Smådalarö Gård som julklapp i år? En fin överraskning fylld med avslappnad lyx, spa-besök och matupplevelser - ett riktigt roligt äventyr.

Länk till att köpa presentkort finns i profilen! Instagram bild
  57 instagram likes

  Varför inte ge bort ett presentkort på Smådalarö Gård som ...

 • 25% rabatt på vinterharmoni med spa & middag. Boka senast söndag 26/11 och få 25% rabatt på din vistelse hos oss!

Börja året med en harmonisk nystart och checka in på Smådalarö Gård Hotell & Spa. Här njuter du av en bekymmersfri tillvaro med återhämtning och gastronomiska upplevelser. Ange koden BF25 när du bokar Vinterharmoni med spa & middag och få 25% rabatt på din bokning. 

I erbjudandet ingår övernattning, entré till Smådalarö Spa, tvårättersmiddag och frukostbuffé. Instagram bild
  83 instagram likes

  25% rabatt på vinterharmoni med spa & middag. Boka senast söndag ...

 • Vad sägs om västerbottenssill, gubbröra med fröknäcke, dillslungad potatis, rödbetsgravad lax med hovmästarvisp, ägghalva med skagen & tångkaviar, rökt julskinka med sallad på rödbetor & äpplen, SDGs egna senap följt av Bakad Röding som serveras med saffranssås, brynt sojasmör, rostade betor & brysselkål, potatiskaka a la Jansson och avsluta måltiden med vårt Gottebord där du hittar ett generöst utbud av sötsaker? Välkommen till Smådalarö Gårds julinspirerad trerättersmiddag 1-23 december. Instagram bild
  120 instagram likes

  Vad sägs om västerbottenssill, gubbröra med fröknäcke, ...

 • Checka in hos oss på en söndag nu i vinter! I vårt koncept Söndagsro får du tillgång till spat extra länge och kan njuta ända till 20.00 om så önskas.

Kom kl. 15.00 och starta din vistelse i vårt spa där det finns det flera pooler, både inomhus och utomhus. Här får du avnjuta ett glas mousserande i lugn och ro.

Sov sedan gott i ett av våra hotellrum och vakna upp till en ny vecka i skärgårdens hjärta. Njut av vår frukostbuffé och stanna kvar och jobba från vår lobby i några timmar. Med Hemviken utanför fönstret spirar oftast kreativiteten och den friska havsbrisen ger energi inför kommande vecka. Instagram bild
  556 instagram likes

  Checka in hos oss på en söndag nu i vinter! I vårt koncept ...