Till sidans huvudinnehåll

Livemusik

Höstkväll med grill & livemusik

Fredagen den 25 november

Fredagen den 25 november välkomnar vi er till en gemytlig höstkväll i hjärtat av Stockholms skärgård. Njut av smak- och musikupplevelser när vi tänder brasorna i höstmörkret. 

Klockan 17.00 tänder vi upp grillen på stenterassen, slå er ner i den natursköna miljön bland varma fällar, njut av utsikten över Hemviken och toner från vår DJ. Ta en värmande drink och se när våra kockar grillar kvällens måltid. 

Vi grillar närproducerade råvaror med tema vilt som sedan dukas upp i Bloms Bar tillsammans med kvällens buffé med höstiga sallader och tillbehör. Till detta serveras drinkar inspirerade av årstiden samt utvalda viner, prova och smaka spännande viner från vår leverantör Handpicked Wines.

20.30 står I’m Kingfischer på vår lilla scen i Bloms Bar. Värmländska Indie- och antifolk-artisten I'm Kingfisher, Thomas Jonsson. Med en drömsk röst och en egensinnig gitarrteknik njuter ni av vackra folkballader och dröniga indieutsvävningar.  

Pris: 795:-/person, barn 0-6 år - gratis, 7-18 år 345:-.
I priset ingår: höstens välkomstdrink, buffé, kaffe och spelning. 
Maila till oss på restaurang@smadalarogard.se för att boka din plats.

Varmt välkomna. 

Livespelning

Njut av livespelningi Bloms Bar 

Slå er ned i Bloms Bar och lyssna på kvällens spelning med Kingfisher. Njut av höstiga drinkar, goda tilltugg, vackra folkballader och dröniga indieutsvävningar.

Här står ditt välmående i fokus

Andas och fyll kroppen med ny energi på vårt vackra spa

Våra erbjudanden

Utvald eskapism i skärgårdens hjärta

Njut av en övernattning på Smådalarö Gård Hotell & Spa