Till sidans huvudinnehåll

Covid-19

En trygg & säker miljö

Med anledning av Coronaviruset, vill vi på Smådalarö Gård Hotell & Spa informera om att vi följer situationen noga och håller oss uppdaterade via berörda myndigheter och följer de direktiv som ges. Vi arbetar löpande och aktivt med att anpassa oss efter rådande situation, för att du som gäst ska känna dig trygg hos oss.

Tillsammans gör vi skillnad

Vår högsta prioritet är som alltid, våra gästers och medarbetares hälsa och välbefinnande. Om det är så att du känner dig sjuk eller känner en allmän sjukdomskänsla så ber vi dig vänligen att avvakta med ditt besök hos oss. Tillsvidare kommer vi ta oss rätten att avvisa gäster och besökare som visar symptom som feber, hosta och snuva.

Vi erbjuder Covid-19 snabbtest för konferenser

Tillsammans med Noviral erbjuder vi nu covid-19 snabbtester på plats. Testerna utförs av utbildad personal hos oss, där alla mötesdeltagare testas vid ankomst, identifierar sig med bankID och hålls separerade fram tills de fått ett negativt provsvar. Alla deltagare med negativt provsvar kan delta i konferensen. Eventuella positiva tester tas om hand av vårdpersonalen. Det tar 15 minuter att få svar.

Detta är en tilläggstjänst, kontakta vår bokning för offert och mer information. Kontakta: Bokningen@sabis.se för mer information! 

Våra rutiner Covid-19

  • Vi följer aktivt riktlinjer och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och WHO och uppdaterar våra rutiner och krisplan utifrån dessa
  • Vi har utökat våra redan goda hygien- och städrutiner för medarbetare, gäster, utrustning, lokaler och hotellrum. Vi fokuserar extra mycket på allmänna utrymmen och ytor som vidrörs frekvent tex:  dörrhandtag.
  • Vi har utökat möjligheterna att boka enskilda möten, samt att få mat levererad tex. förpackad eller direkt till rum istället för i allmänna ytor.
  • Vi har ökat fokus på handhygien på alla våra hotell- och konferenslokaler. Handdesinfektion finns tillgänglig på flertal platser.
  • Vi är mycket flexibla och anpassar konferensen enligt era önskemål.
  • Vi möblerar restaurang och konferenslokaler med extra brett avstånd mellan varje deltagare / sällskap, i enlighet med rådande restriktioner.

Avbokningsregler

Privatgäst

  • För dig som bokat weekend eller en hotellnatt hos oss gäller fri avbokning upp till 5 dagar innan ankomst. Vid köp av avbokningstillägget för 295 kr så gäller fri avbokning fram tills dagen innan ankomst kl 18:00.

Konferensgäst

  • För våra konferensgäster erbjuder vi nu flexiblare villkor. Vi halverar omboknings- och avboknings tiden från 8 veckor till 4 veckor.