Till sidans huvudinnehåll

Event & Kickoff

Möjligheternas Mecka i skärgårdens hjärta

Låt våra 10 000 kvm med spa, restauranger, 110 hotellrum och sociala ytor bli platsen för nästa storslagna arrangemang eller kickoff. Denna sagolika miljö är perfekt för lanseringar, mässor och stora företagsevent. 

Event

Hos oss vågar vi tänka stort och vi vågar göra det där lilla extra och unika. När du vill skapa ett oförglömligt event i skärgårdsmiljö är Smådalarö Gård Hotell & Spa platsen. Abonnera hela hotellet och ge dina gäster en totalupplevelse av destinationen eller välj ut dina favoritplatser och skapa en kurerad vistelse bara för er. 

Kickoff

Överraska dina kollegor med en kickoff mitt i Stockholms skärgård. Åk RIB-tur från stan och låt er sedan förföras av våra natursköna miljöer och stora utbud av aktivitet och avkoppling. Vi har lokaler för upp till 120 personer och flera härliga utrymmen som går att abonnera. 

Låt våra kreativa kockar bjuda på smaksensationer i någon av våra restauranger & barer, kör en padel- eller golfturnering och låt hela teamet koppla av på våra 2000 kvm spa, både ute & inne. Valmöjligheterna är många och tillsammans skräddarsyr vi en kickoff för just ert företag.

Kontakt & boka

Kontakta vår kreativa bokningsavdelning via konferens@sabis.se så hjälper vi dig att skräddarsy er upplevelse!