Till sidans huvudinnehåll

Julkonferens i skärgården

Jul med skärgårdens smaker

Ta med kollegorna på ett exklusivt julfirande på Smådalarö Gård Hotell & Spa, i skärgårdens hjärta. Starta dagen med konferens efterföljt av en storslagen middag med skaldjur på platå, fiskdelikatesser och dessertbord. Allt detta med vackra Hemviken utanför fönstret!

Julkonferens på Smådalarö Gård är bokningsbart onsdag - lördag, 30 november - 23 december.

Pris och bokning:

I julkonferens ingår förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe, julmiddag med skärgårdens smaker, glögg, övernattning och frukostbuffé. 

Bokas via konferens@sabis.se

Pris tillkommer för konferenslokal och övriga aktiviteter.

Ett dygn i julens tecken

Njut av dagens första kopp kaffe och starta er vistelse med konferens i en av våra vackra lokaler. Därefter serveras lunch och eftermiddagskaffe. Julstämningen är ständigt närvarande i den naturnära skärgårdsmiljön och redan när ni anländer till hotellet omfamnas ni av den varma känslan, den sprakande brasan i lobbyn och de klassiska dekorationerna. 

Kvällen inleds med värmande glögg och fortsätter sedan med havets läckerheter. I vår restaurang Brasserie & Bränneri serveras skaldjur på platå till bords följt av en tur till sill, lax- och strömmingsbuffén där det moderna möter det traditionella. Sist men inte minst får ni frossa bland sötsaker på vårt generösa gottebord, allt detta med vackra Hemviken utanför fönstret.

Efter gastronomisk njutning kommer vila, då sover ni gott i ett av 110 hotellrum med utvald design och inredning. Avslutningsvis vaknar ni upp till vår frukostbuffé och nybryggt kaffe. 

Julkonferens

Jul med skärgårdens smaker

Skaldjurs Plateau serveras vid bordet.
½ hummer, 1 ostron, 2 havskräftor, 1 nävar rökta räkor per person

Fiskbuffé med sill, lax & strömming

Dessertbord

 

Konferenslokaler

Hitta en lokal som passar just er

Här finns 12 lokaler för alla tillfällen och storlekar.

Smådalarö Gård Spa

Överraska med avslappnad lyx

Bjud era medarbetare på en stunds avkoppling på vårt spa