Till sidans huvudinnehåll

Konferens

Låt kreativiteten flöda i unik Skärgårdsmiljö

Smådalarö Gård Hotell & Spa är platsen när du vill skapa ett arrangemang som deltagarna sent kommer att glömma. Välkomna till skärgårdens event- och konferensmecka med bland annat 110 hotellrum, 2000 kvm spa, ute och inne, flera barer och restauranger, golf, padel och tennis samt konferenslokaler för upp till 120 personer. 

En kurerad helhetsupplevelse 

En levande och unik mötesplats för alla tillfällen. Förutom att ni får konferera i vacker skärgårdsmiljö så får ni också möjligheten att skräddarsy en upplevelse där gastronomisk njutning, fartfyllda aktiviteter och återhämtning på spa kan stå på agendan. Låt vår kreativa bokningsavdelning guida er genom processen och skapa en kurerad upplevelse bara för er. 

  • 110 hotellrum
  • 10 möteslokaler, från 2 upp till 120 personer 
  • 2000 kvm spa, inne och ute 
  • Flera sociala ytor att abonnera för unika upplevelser 
  • Aktiviteter efter säsong såsom padel, golf, vattensport och tennis
  • Vi hjälper er med transport, tur & retur

Kontakt

Kontakta vår bokningsavdelning via konferens@sabis.se eller 08 - 522 061 00 så hjälper vi dig att skapa er unika upplevelse.

Beläget strax utanför Stockholm

Med sitt perfekta läge, bara 50 minuter i bil från Stockholm är Smådalarö Gård Hotell & Spa en perfekt plats för ditt arrangemang. Kommunikationerna är goda och hit kan ni ta er med både båt, buss och bil. Vi hjälper er gärna att planera och boka er transport. 

Utvalt av Svenska Möten

Att Sabis Möten är utvalt av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta.