Möten

“Nya Smådalarö Gård har renoverats för att möta den moderna hotell- och konferensgästen.”

Förutom helt nyrenoverade konferenslokaler, lounger och hotellrum satsar vi också stort på aktiviteter och upplevelser. T ex med konceptet SDG-live tar man delar av Sveriges musikelit ut till skärgården och med Smådalarö Krog – Brasserie & Bränneri erbjuder vi ett helt nytt krogkoncept för alla våra gäster och boende på Smådalarö Gård.

Vi har 11 möteslokaler där den stösrat tar 100 personer i biosittning. Se mer om våra möteslokaler och aktuella erbjudandensabismoten.se.  Här kan du göra din bokningsförfrågan.

Smådalarö Gård är en golf- och skärgårdspärla dit ni kommer för att njuta och koppla av. Nu skapar vi än bättre förutsättningar för det. Den nyrenoverade konferens-avdelningen erbjuder fantastiska mötesmiljöer för både stora och små sällskap. Med satsningen vill vi också möta våra gästers allt större efterfrågan på aktiviteter och upplevelser.

Vill du boka möte eller konferens – kontakta oss på tel 08-522 061 00 eller bokningen@sabis.se

Utvalt av Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Sabismöten är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Sabismöten äger Svenska Mötens tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är i Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens Nätverk.

Sabis Hotell & Möten kan på alla våra anläggningar erbjuda elektronisk deltagarhantering via Svenska Möten. Läs mer på www.svenskamoten.se

Svenska Möten – utvalda konferensanläggningar

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

Passion för mat
På Sabis gillar vi att arbeta med mat och service. Och det har vi gjort i snart ett och ett halvt sekel. Vi driver Sveriges mest prisbelönta matbutik och har ett guld ifrån Culinary Olympics. Det är det vi kallar passion.

Kunden, gästen och miljön
För att erbjuda en bra upplevelse till krävs naturligtvis en bra produkt. Ett brett utbud. Variation. En högkvalitativ råvara. Personlig service. Kunnande och kompetens. Men vi vill erbjuda mer. Vi vill vara med och driva vår bransch och arbetar därför varje dag med att också påverka i hur livsmedel produceras och att vi säkerställer ett hållbart svenskt lantbruk. Både i våra butiker, restauranger och hotell. När det kommer till vad som serveras eller erbjuds i butikshyllan kallar vi det för ”Bondens Val”. Vi fokuserar på utvalda, svenska och/eller ekologiska kvalitativa råvaror. Ofta närproducerade från småskaliga gårdar. Lika självklart är det att vi serverar MSC-märkt* fisk och skaldjur och att vi följer världsnaturfondens lista för att undvika överfiske av vissa arter. Eller att vi bara serverar svensk kyckling i alla våra restauranger.

Varför?
Långsiktighet. Sabis har erbjudit god mat och delikatesser av hög kvalitet i drygt 140 år och vill kunna fortsätta med det i minst 140 till. Ett ansvarsfullt jordbruk, fiske och djuruppfödning är ett måste för att man ska kunna ha långsiktig hållbarhet. Minimerad användning av t ex bekämpningsmedel på grödor och djurfoder, eller antibiotikaanvändning i uppfödningen ger inte bara en godare och bättre maträtt på tallriken. Det bidrar också till ett mer öppet och välmående svenskt lantbruk och en minskad miljöpåverkan. Vi vill ge våra gäster och kunder möjligheten till ett aktivt val.

Positiva effekter
Ett målmedvetet och aktivt arbete ger också resultat. Idag är majoriteten av våra restauranger KRAV-märkta. Vår butik samt alla hotell är Svanen-märkta. Och Sabis är en av Sveriges största inköpare av ekologiska råvaror inom hela restaurangbranschen. Rent konkret betyder detta, förutom att du som gäst äter bättre och godare mat, att vi minskar användningen av kemiska bekämpningsmedel och handelsgödsel samt att jordbruksmark ställs om till ekologisk produktion. Det ger i sin tur ökad biologisk mångfald, minskad förorening av grundvatten och vattendrag och en minskad energianvändning. Det handlar om att göra ett val för att kunna erbjuda och servera bra och god mat. Idag och imorgon. Ett passionerat val!

* MSC = Marine Stewardship Council. Miljömärkning och certifiering av fisk och skaldjur . Läs mer på sabis.se

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer