Till sidans huvudinnehåll

Werket

Gastronomiska upplevelser

Från 1 januari till 22 februari erbjuder vi en härlig buffé från morgon till kväll i fantastiska Werket. Här njuter du av god mat i en otrolig miljö, med Hemviken precis utanför. 

Lunch

Lunchbuffé i skärgårdens hjärta

På vår lunchbuffé i Werket erbjuder vi dagens fisk, kött och vegetariska rätt. Här njuter du även av ett generöst utbud av sallad och goda tillbehör som fetaost, oliver och flera olika dressingar. Avsluta lunchen med nybryggt kaffe och ett urval av macaroons och chokladtryfflar.

Lunch i Werket bokas från 11.30 till 14.30
325kr per person

Middag

Middagsbuffé 

Njut av gastronomi i skärgårdens hjärta, här garanterar vi en matupplevelse utöver det vanliga.

På vår middagsbuffé i Werket erbjuder vi kvällens fisk, kött och vegetariska rätt. Här njuter du även av svenska klassiker som gravad lax med senapssås, skagen och svenska charkuterier. 

På vår buffé hittar du alltid ett generöst utbud av sallad och goda tillbehör. Avsluta middagen med goda ostar, marmelad och ett urval desserter.

Middag i Werket bokas från 17.00 till 21.15
650kr per person

Fredagar & lördagar

Helgens delikatesser 

På helgerna erbjuder vi ett extravagant utbud på vår middagsbuffé. Här njuter du av ostron, charkuterier och vår alldeles egna ostvagn. Vi trancherar även utvalda köttbitar.

Middag i Werket bokas från 17.00 till 21.15
650kr per person

Werket

Skärgårdens vackraste lokal

Välkommen till Werket, vår otroliga lokal med 7 meter i takhöjd, en exklusiv anslutning till verandan på Bloms Bar och utsikt över Hemviken. Här får du garanterat en upplevelse utöver det vanliga.

Restauranger

Nyöppning av Brasserie & Bränneri

I slutet av februari ser vi framemot att välkomna er till vår nyrenoverande restaurang Brasserie & Bränneri. Här njuter du av smaksensationer med utsikt över Hemviken. 

Öppettider & priser

Frukost
Måndag - fredag: 07.00-09.30
Lördag - söndag: 07.30-10.30

Lunch 
Måndag - fredag: 
Sittningar från 11.30 till 14.30
Lördag - söndag: 
Sittningar från 12.00 till 15.00
325kr per person

Middag 
Måndag - Söndag
Sittningar från 17.00 till 21.15 
650kr per person