Sabis vänner hotellpaket

Sommarplaner som ändrats eller planerad semester som inte blivit av? Stanna i Stockholm men kom bort från hemmet. På Smådalarö Gård får du njuta av lugnet, andas havsluft och koppla bort omvärlden en stund. Hotellet ligger i fantastisk skärgårdsmiljö bara 40 minuter utanför Stockholm. För tillfället har vi stängt för en renovering, men du kan boka detta paket inför öppningen den 1 juni.

Vi i Smådalarö Gård-familjen vill fortsätta att ge dig fantastiska reseupplevelser. Kanske kommer du till oss för en weekend där du bara får vara, för att uppleva den fantastiska skärgårdsmiljön eller för att fira en födelsedag med en god middag. På vårt hotell kan du fira både stort och smått i livet, eller bara sätta guldkant på vardagen. Genom att besöka oss stöttar du dessutom oss i den lokala hotellbranschen i en utmanande tid.

På Smådalarö Gård finns det gott om plats i vår restaurang och mysiga salonger för att sitta ner med något gott att äta eller dricka. På hotellet finns också en sjöbastu. Runt om hotellet kan du upptäcka den fantastiska skärgårdsnaturen under en promenad eller löprunda, eller varför inte via båt eller paddling.

Nu när det är extra viktigt att kunna sätta guldkant på vardagen erbjuder vi Sabis Vänner-pris. Du kan också boka detta hotellpaket på våra systerhotell FågelbroHus eller Krusenberg Herrgård.

I Sabis vänner-hotellpaket ingår:

  • Övernattning för 2 personer i dubbelrum
  • Frukost
  • 25% rabatt på all mat på hotellet

Pris

895 kronor för 2 personer

TRYGG OCH FLEXIBEL BOKNING

Vår absolut högsta prioritet är din och vår personals hälsa! Vi vill att du ska må riktigt bra hos oss, du kan vara trygg med att vi alltid följer direktiv från myndigheterna noggrant och att vi dessutom har utökat våra redan noggranna hygien- och städrutiner. Läs mer om hur vi arbetar här.

Som alltid är du välkommen att boka om eller boka av din vistelse utan kostnad fram till 18.00 kvällen innan. Stanna hemma om du känner dig sjuk, och varmt välkommen till oss när du mår bra igen.

BOKA ONLINE

BOKA PAKETET ONLINE>>

Du kan också kontakta oss för att boka.

BESÖK OSS SENARE – KÖP ETT SABIS VÄNNER-PRESENTKORT!

Just nu kan du också köpa presentkort till Sabis vänner-pris, så att du kan resa när du vill. Presentkortet gäller fram till och med 30 december 2020. Köp presentkort här.


Villkor

Bokningen betalas i sin helhet vid bokningstillfället. Fri avbokning fram till en dag innan ankomst, senast kl 18.00 därefter 100% debitering. Kontakta hotellet om du känner dig sjuk på ankomstdagen. Vi förbehåller oss rätten att avvisa gäster som visar influensaliknande symptom. För avbokning kontakta hotellet

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer