Sabis Vänner Presentkort

Vi i Smådalarö Gård-familjen vill fortsätta att ge dig fantastiska reseupplevelser. Kanske kommer du till oss för en weekend där du bara får vara, för att träna i vacker skärgårdsmiljö eller fira någon du tycker om. På Smådalarö Gård kan du fira både stort och smått i livet, eller bara sätta guldkant på vardagen – och visst känns det lite extra viktigt just nu? Med ett presentkort på hotellnätter till ett Sabis Vänner-pris kan du resa när det passar dig, till alla Sabis hotell. Tack för att du stöttar oss i rese- och hotellbranschen under en utmanande tid!

Sabis Vänner-presentkortet gäller fram till 30 december 2020, kostar 895 kr och går att använda på alla Sabis hotell (Krusenberg Herrgård, FågelbroHus och Smådalarö Gård). I priset ingår;

  • Hotellövernattning för 2 personer i dubbelrum
  • Frukost
  • 25% rabatt på all mat på hotellet

Andas in skärgårdsluften, koppla av i våra hotellrum, njut i bar och restaurang med god mat och dryck. Upptäck naturen och omgivningarna, ta ett bastubad alldeles intill vattnet. Vi vill att du ska må riktigt bra hos oss, du kan vara trygg med att vi alltid följer direktiv från myndigheterna noggrant och att vi dessutom har utökat våra redan noggranna hygien- och städrutiner. Läs mer om hur vi arbetar här.

Köp presentkort

KÖP PRESENTKORT ”SABIS VÄNNER” NU>>

 

 

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer