Skärgårdsweekend

Ta med dig någon du tycker om och skäm bort er själva med en härlig skärgårdsweekend i rofylld miljö med underbar mat och dryck – njut av naturen och lugnet hos oss i skärgården strax utanför Stockholm.

Ta en promenad längs bryggan eller kanske till och med ett dopp i Hemvikens salta vatten? Vi välkomnar er till hotellet med en charktallrik med lokala råvaror och på kvällen serveras en trerättermeny i vår mysiga bistro. All mat på Smådalarö Gård är komponerad på schysta råvaror i säsong av vår köksmästare, som gärna väljer specialiteér från trakten och havet.

Rummen på Smådalarö Gård är nyrenoverade och inredda med vackra och personliga detaljer. Här sover ni gott, och vaknar till en generös frukostbuffé lagad från grunden som serveras med rogivande utsikt över vattnet.

För dig som vill resa klimatsmart till oss är det enkelt att ta bussen som stannar precis utanför hotellet – sök på station Smådalarö på SL.se

I vår skärgårdsweekend ingår:

  • Logi (del i dubbelrum)
  • Charktallrik vid ankomst (serveras mellan kl. 14.00-16.00)
  • Trerättersmiddag
  • Frukostbuffé
  • Fri tillgång till hotellets elbastu vid vattenbrynet

Boka gärna till vår vedeldade bastu med privat brygga och jacuzzi, från 300 kr/person. Kontakta receptionen för att boka din tid!

Pris

Från 1795 kr / person (del i dubbelrum)

Unna dig något extra!

Champagne på rummet, en extra lång sovmorgon med sent utcheck eller eller en bukett romantiska rosor som väntar vid ankomst? Alla våra tillval hittar du i steg 2 i bokningen.

Boka

BOKA ERBJUDANDET ONLINE>>

Du kan också kontakta oss för att boka.

 


Villkor

Gäller med ankomst på lördagar. Betalas i förskott vid onlinebokning. Avbokning måste ske senast klockan 18.00 två dagar innan ankomst, därefter debiteras bokningen i sin helhet. Vid avbokning, kontakta hotellet direkt.

Extrasäng för barn kostar 150:-, för vuxna 550:-

Om ni har önskemål kring er bokning, ber vi er notera detta på raden “meddelande och speciella önskemål” när ni gör er bokning, alternativt kontakta hotellet direkt. Glöm inte att meddela eventuella allergier eller specialkost.

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer