En minnesvärd fest

Smådalarö Gård är den perfekta platsen för dig som vill fira er kärlek till varandra med ett bröllop i skärgårdsmiljö. Det som gör Smådalarö Gård unikt är läget precis intill vid havet. Var du än är i området har du havet bara ett stenkast bort. Att kombinera hav med bröllop är fantastiskt – vig er på bryggan eller ta en båttur med era gäster. Gå ner och ta ett bad på morgonen eller ta ett uppfriskande dopp i vår vak på vintern.

Festsalar

Från våra festmatsalar har ni en bländande utsikt över Hemviken och havet. Våra matsalar och salonger tar upp till 140 personer och passar för många olika sällskap. Dina behov och önskemål styr. Vi står för de praktiska arrangemangen – allt för att du ska få en helt oförglömlig tillställning. För mer information och bokningsförfrågan, kontakta gärna Mattias.eriksson@smadalarogard.se eller 08-501 551 00.

MER BRÖLLOP & FEST

Läs mer om bröllop på våra andra hotell Krusenberg Herrgård och FågelbroHus. Festvåningen på 24:e våningen i Wenner-Gren Center lämpar sig också mycket bra för bröllop.