• Bildspel_moten_1
  • Utsikt
  • Bildspel_möte_2
  • Buffé

Möten

Välkommen till NYA Smådalarö Gård

Nya Smådalarö Gård har under 2015 renoverats för att möta den moderna hotell- och konferensgästen. Förutom helt nyrenoverade konferenslokaler, lounger och hotellrum satsar vi också stort på aktiviteter och upplevelser. T ex med konceptet SDG-live tar man delar av Sveriges musikelit ut till skärgården och med Smådalarö Krog – Brasserie & Bränneri erbjuder vi ett helt nytt krogkoncept för alla våra gäster och boende på Smådalarö.

”Smådalarö Gård är en golf- och skärgårdspärla dit ni kommer för att njuta och koppla av. Nu skapar vi än bättre förutsättningar för det. Den nyrenoverade konferens-avdelningen erbjuder fantastiska mötesmiljöer för både stora och små sällskap. Med satsningen vill vi också möta våra gästers allt större efterfrågan på aktiviteter och upplevelser.”

Vill du boka möte eller konferens? Kontakta oss på tel 08-522 061 00 eller bokningen@sabis.se Vill du veta mer om gårdens konferenslokaler? Läs mer på sabismoten.se

Varmt välkomna!
Michael Lerner, Affärsområdeschef

Utvalt av Svenska Möten
Smådalarö Gård är medlemmar i Svenska Möten. Det betyder att vi är utvalda och noga klassificerade enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem. Vi som är utvalda erbjuder de bästa förutsättningarna för möten och konferens. Svenska Möten består av mer än 100 utvalda mötesplatser i hela Sverige. Läs också mer om Svenska Mötens Conference Manager – Deltagarhantering och registreringssystem.