Till sidans huvudinnehåll

Bröllop

En kärleksdröm i skärgårdsbrisen

Bröllop, livets viktigaste fest. Låt vår natursköna oas bli destinationen för ert storslagna firande. Vigsel intill bryggan vid Hemviken, fest i vår eventlokal Werket med 7 meter takhöjd och brunch i vårt Brasserie & Bränneri dagen därpå. Kanske hinner både ni och gästerna med en stund i vår spa också, här är allt möjligt! 

Vigsel

Håll vigseln intill bryggan vid Hemviken, i vår blomstrande trädgård, i vår festlokal Werket eller på terrassen i solen. Hos oss är naturen alltid närvarande liksom vår historia och vårt himmelska läge i skärgårdens hjärta. Låt dessa vackra ting hjälpa er vid ert val av platsen där ni säger ja till varandra och livslång kärlek. 

Dalarö Kyrka

Gift er i Dalarös vackra kyrka och abonnera sedan en båt som tar er tillsammans med era gäster till vår brygga och bröllopsfesten.

Bröllopsfest

Bjud era gäster på en oförglömlig fest i Werket, vår sagolika eventlokal med 7 meters takhöjd och utsikt över Hemviken. I anslutning till lokalen finns tillgång till en egen terrass, möjlig att abonnera. 

  • 140 Gäster vid runda bord 
  • 7 Meters Takhöjd 
  • Utsikt över Hemviken 
  • Egen bar i anslutning till lokalen

Matupplevelsen

Tillsammans med er, brudparet kommer våra kreativa kockar skapa en oförglömlig meny. Vi låter era drömmar och visioner samsas med vår gedigna erfarenhet och passion för god mat lagad från grunden när vi tillsammans sätter bröllopsfestens meny. 

Helhetsupplevelsen

Med våra 118 hotellrum och generösa utbud av aktiviteter finns alla möjligheter för er att skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för er och era gäster.

Starta helgen redan på fredagen med en drink på Bloms terrass efterföljt av en god middag. På lördagen skapar vi tillsammans ert drömbröllop i våra vackra miljöer och efter en storslagen fest kan ni förslagsvis avsluta helgen med avkoppling på vårt spa på 2000 kvm, ute och inne eller en gemensam brunch för hela festsällskapet. Möjligheterna är oändliga och bara ni sätter gränserna. 

Boka visning 

Ert bröllop är en av ert livs största dagar och vi vill ge er alla förutsättningar för att göra den precis så oförglömlig som ni drömmer om. Boka en visning så tar vi personligen emot er på Gården och visar lokalerna samt går igenom de möjligheter som finns för er stora dag. 

Priser & kontakt

Priser 

Priserna varierar beroende på hur ni skräddarsyr just er dag. 

Kontakt

Kontakta oss via event@smadalarogard.se så hjälper vi er att skapa ert drömbröllop.