Till sidans huvudinnehåll

Jobba hos oss

Bli en del av Smådalarö Gård

Smådalarö Gård Hotell & Spa tillhör Sabis AB som är ett Stockholmsbaserat mat- och serviceföretag grundat 1874. Idag driver Sabis 20 restauranger, 10 caféer, tre hotell samt fem matbutiker. Med vår långa historia och tradition av kvalitet och service har Sabis en unik position inom mat i Stockholm. 

Rekryteringsdag 10 mars

Vi söker kundproffs inför sommarsäsongen 2022

Inför sommaren letar vi efter många kundproffs; kockar, servitriser, receptionister, städar, diskare och mycket mer. Är du sugen på en ny utmaning? Anmäl dig till rekryteringsdagen den 10 mars redan idag! 

"Vår vision är att vara en unik
destination för aktivitet & avkoppling"

Att arbeta på Smådalarö Gård

Vi är en året-runt-destination som erbjuder utvald eskapism i Stockholms skärgård. Unikt och naturnära med kurerade upplevelser för alla sinnen. Kombinationen aktivitet och avkoppling tillsammans med närodlad mat och personlig service är vårt DNA. Vi söker kundproffs som vill göra skillnad och som vill ge våra gäster oförglömliga upplevelser. 

Våra grundvärderingar

  • Alltid nöjd kund
    Alla på Sabis påverkar kundens upplevelse. Hos oss får kunden ett vänligt bemötande från en glad och trevlig medarbetare. Varje kund ska alltid vara nöjd och vilja komma tillbaka!
  • Ansvar
    Vår insats är avgörande för resultatet. Därför visar vi professionalism, ansvar och lojalitet mot Sabis mål och policys.
  • Respekt
    Vi har stor respekt för kunden, för varandra och för vår miljö. Med ärlighet och laganda är vi goda ambassadörer för Sabis.

Lediga tjänster

Se alla våra lediga tjänster!