Till sidans huvudinnehåll

Julkonferens & julfest i skärgården

Exklusivt julfirande med teamet

Ta med kollegorna på ett exklusivt julfirande på Smådalarö Gård Hotell & Spa i skärgårdens hjärta. Under december månad är julstämningen ständigt närvarande i den naturnära skärgårdsmiljön och ni kan njuta av smakupplevelser, avkoppling och aktiviteter.

Erbjudande

Julkonferens

I erbjudandet ingår: Förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe, handscrub/calm mind, vinterbad och tillgång till elbastu, champagnedrink med tilltugg, trerätters julmiddag, övernattning och frukostbuffé.

Pris för julkonferens under 40 personer: Från 3390 kr per person, inklusive trerätters middag.

Pris tillkommer för konferenslokal och övriga aktiviteter.

Erbjudandet gäller 1-22 december.
Detta erbjudande bokas via konferens@sabis.se

Ett dygn i julens tecken

Välkommen till julen på Smådalarö Gård Hotell & Spa! Avsluta året med konferens med julkänsla. Njut av dagens första kopp kaffe och starta er vistelse med en hand scrub. Vi guidar er genom en mineralrik och återfuktat handskrubb, öppna upp era sinnen för en ny och kreativ inspirationsdag och ni är sedan redo att slå er ner i en av våra vackra lokaler. Därefter serveras lunch och eftermiddagskaffe.

Vi bjuder in till en calm mind-ritual, luta dig tillbaka och ta några djupa andetag, känn doften av lavendel och pepparmynta och rensa tankarna och fyll på med en omstart. Bege er sedan mot Hemvikens vatten och gör er redo för vinterbad och avkoppling i vår elbastu vid bryggan.

Avslutningsvis samlar ni ihop teamet för en fördrink i Bloms Bar och sedan serveras en trerätters julinspirerad middag i vår restaurang Brasserie & Bränneri. 

Efter gastronomisk njutning kommer vila, då sover ni gott i ett av 110 hotellrum med utvald design och inredning. Avslutningsvis vaknar ni upp till vår frukostbuffé och nybryggt kaffe. 

 

Julkonferens

Jul i skärgårdens hjärta

Julstämningen är ständigt närvarande i den naturnära skärgårdsmiljön och redan när ni anländer till hotellet omfamnas ni av den varma känslan, den sprakande brasan i lobbyn och de klassiska dekorationerna. 

Erbjudande

Julfest

I erbjudandet ingår: Vinterbad och elbastu, champagnedrink med tilltugg, klassiskt julbord, DJ & dans, övernattning och frukostbuffé.

Pris från 3190 kr per person, inklusive julbord och DJ.
Lokalhyra för eventlokalen Werket tillkommer. 

Erbjudandet gäller för minimum 40 personer, 1-22 december.
Detta erbjudande bokas via konferens@sabis.se

Julfest i vår fantastiska lokal Werket

Ta med teamet och avsluta året med en exklusiv julfest på Smådalarö Gård Hotell & Spa. Starta er vistelse med vinterbad och elbastu intill Hemvikens vatten och vakna till ordentligt. Därefter kan ni checka in på hotellrummen med utvald design och inredning.

Kvällen startar med en fördrink i Werket lounge, slå er sedan ner i Werket och njut av julens smaker på vårt klassiska julbord.

Efter middagen spelar DJ och ni kan dansa, beställa goda drinkar i baren och njuta av den fantastiska utsikten ända fram till 00. Sov sedan gott bland krispiga lakan och vakna upp till vår goda frukostbuffé. 

Skärgårdens jul

Upptäckjulens meny 

Konferenslokaler

Hitta en lokal som passar just er

Här finns 12 lokaler för alla tillfällen och storlekar.

Smådalarö Gård Spa

Överraska med avslappnad lyx

Bjud era medarbetare på en stunds avkoppling på vårt spa.