Våra rum

Gården har 56 rum i huvudbyggnaden och sex rum i Gits Hus. Samtliga rum är vackert inredda och håller en mycket hög standard med tillgång till rumsservice och trådlöst Internet. I badrummen finns Rituals hudvårdsprodukter m.m. Som gäst hos oss har du också tillgång till bastu invid havet,  jacuzzi, golf och mycket mer.

The Suite

I Kapten Bloms svit bor ni i två etage. På nedre våningen badrum med badkar och vardagsrum. På loftet en lyxig säng som för tankarna till Orienten. Utmärkt för romantisk weekend och bröllopsnatt.

Boka

Villa Gits Hus

I vårt exklusiva minihotell Gits Hus bor ni avskilt utan att bli störda av andra gäster. Här finns sammanlagt fyra dubbelrum med hög standard och fina badrum. Här trivs hela familjen eller golfgänget!

Läs mer

Deluxe

De nyrenoverade Deluxe-rummen i flera stilar är våra lyxigaste och mest rymliga. Några har en extra bäddsoffa och här finns även möjlighet till connecting room. Njut av skärgården när den är som bäst!

Boka

Classic Queen

Våra rum med Queen size-sängar finns i flera olika stilar med en modern kontinental känsla. Vackra tapeter möter trendiga möbler i bekväma rum. Här finns även möjlighet till connecting room.

Boka

Classic Twin

I skön marin stil njuter ni i våra klassiska rum med Twin-sängar. Här kopplar ni av i hemtrevlig och lugn atmosfär. Här finns även möjlighet till connecting room.

Boka
Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer