Erbjudanden

Rogivande skärgårdsmiljö, natursköna omgivningar, golf och tennis, vedeldade bastubad, vällagad mat, ypperlig service, vackra och bekväma rum. Vad mer kan du önska dig av en hotellvistelse? Välkommen till Smådalarö Gård. Boka online eller på 08-501 551 00.

JULBORD 28/11-21/12

Under perioden 28 nov-21 dec serveras julens skaldjursbord>> istället för den ordinarie middagen på kvällen.

Rum & Frukost

Om du inte vill boka något av våra paket är du alltid välkommen att endast boka rum och frukost. Se tillgänglighet och aktuella priser här.

Boka

Skärgårdsjul

Fira jul på Smådalarö Gård. Ta med dig familjen och njut av ett skaldjursbord med allt som hör julen till. Övernatta sedan i våra bekväma hotellrum.

Boka

Julafton i Skärgården

Glöm allt vad julstress heter — vi ordnar julafton i år! Ta med älsklingen, hunden, farmor eller vännen och njut av en klassisk jul med skärgårdstwist.

Boka

Nyårsfest

Du tar med partyhumöret, vi ordnar festen för att fira in det nya året! Här får du en femrättersmiddag i skärgårdskrogen, mousserande, DJ, fyrverkerier och en stor frukostbuffé dagen efter.

Boka

SKÄRGÅRDSWEEKEND

Skäm bort er med en härlig weekend i rofylld miljö med underbar mat och dryck hos oss i skärgården! Gäller fredagar & lördagar.

Boka

Vardagslyx

Ta en paus i rofylld miljö med underbar mat och dryck och tid för varandra. Kom och njut hos oss i skärgården. I paketet ingår trerättersmiddag, övernattning & frukostbuffé. Gäller måndag – fredag.

Boka

Golfpaket

I vårt golfpaket 2018 ingår lunch dag 1 eller dag 2, greenfee, 3-rättersmiddag, logi i dubbelrum och frukostbuffé. Banan öppnar 5 maj.

Boka

Fest & Bröllop

Smådalarö Gård är den perfekta platsen för fest och bröllop! Med vackra salonger och stor trädgård finns alla möjligheter att skapa din drömfest!

Läs mer

Gits Hus

Gits Hus är ett exklusivt minihotell för mindre möten, släktträffar eller kompisgäng där ni kan rå er själva och inte blir störda av andra gäster.

Läs mer

Gästhamn

Njut av skärgården fullt ut och ta båten till Smådalarö Gård. Vår vackert belägna hamn med gästplatser på bryggan är en riktig skärgårdspärla!

Läs mer

Kajak

Kombinera din övernattning hos oss med en härlig kajaktur i vår vackra skärgård. I samarbete med Dalarö Kajak anordnar vi en oförglömlig naturupplevelse.

Läs mer