Erbjudanden

Just nu bygger vi skärgårdens härligaste SPA-upplevelse. Nya rum och sviter, gym, barer och mycket mer. Allt står klart 2021 och tills dess gör vi allt vi kan för att du som gäst ska störas så lite som möjligt. Här kan du läsa mer om >>”Nya Smådalarö Gård”.

Rogivande skärgårdsmiljö, natursköna omgivningar, golf och tennis, vedeldade bastubad, vällagad mat, ypperlig service, vackra och bekväma rum. Vad mer kan du önska dig av en hotellvistelse? Välkommen till Smådalarö Gård. Boka online eller på 08-501 551 00.

Sommar på gården

Longstay, gratisnätter, kajak, padel, golf på vår mycket fina 9-håls bana, mat och dryck med utsikt över vackra Hemviken, musikkvällar och mycket mer. Njut av sommaren med oss på vår Skärgårdspärla.

Läs mer

Longstay

Hemestra i skärgården och se till att hinna uppleva allt den har att erbjuda! Bo minst fem nätter från endast 1000 kr per rum & natt i sommar.

Boka

Rum & Frukost

Om du inte vill boka något av våra paket är du alltid välkommen att endast boka rum och frukost. Se tillgänglighet och aktuella priser här.

Boka

Padelpaket

Kombinera en avslappnande helg i skärgården med den fartfyllda och populära sporten padel! Middag, lunch, frukost, logi och möjlighet att boka premiumtider på hotellets egna banor ingår.

Boka

Golfpaket

I vårt golfpaket 2020 ingår lunch dag 1 eller dag 2, greenfee, 3-rättersmiddag, logi i dubbelrum och frukostbuffé. Banan har öppet 30 april till och med 13 oktober.

Läs mer

Skärgårds-weekend

Kan ej bokas 1 juni – 15 aug. Skäm bort er med en härlig weekend i rofylld miljö med underbar mat och dryck hos oss i skärgården! Gäller med ankomst lördagar.

Boka

Skärgårds-fredag

Kan ej bokas 1 juni – 15 aug. Starta helgen på bästa sätt – njut av naturen, god mat och avkopplande aktiviteter i skärgården strax utanför Stockholm.

Boka

Vardagslyx

Kan ej bokas 1 juni – 15 aug. Ta en paus i rofylld miljö med underbar mat och dryck och tid för varandra. Kom och njut hos oss i skärgården. I paketet ingår trerättersmiddag, övernattning & frukostbuffé. Gäller måndag – fredag.

Boka

Fest & Bröllop

Smådalarö Gård är den perfekta platsen för fest och bröllop! Med vackra salonger och stor trädgård finns alla möjligheter att skapa din drömfest!

Läs mer

Kick Off

Kickstarta hösten med kollegorna! Här ingår allt som behövs: middag, en fartfylld båttur, ostron, champagne och övernattning med frukost.

Boka

Gits Hus

Gits Hus är ett exklusivt minihotell för mindre möten, släktträffar eller kompisgäng där ni kan rå er själva och inte blir störda av andra gäster.

Läs mer

Gästhamn

Njut av skärgården fullt ut och ta båten till Smådalarö Gård. Vår vackert belägna hamn med gästplatser på bryggan är en riktig skärgårdspärla!

Läs mer

Kajak

Kombinera din övernattning hos oss med en härlig kajaktur i vår vackra skärgård. I samarbete med Dalarö Kajak anordnar vi en oförglömlig naturupplevelse.

Läs mer

Yogahelg

Välkommen till någon av våra yogahelger. Här kan du oavsett nivå delta i våra lugna pass. Du har även tillgång till vår härliga vedeldade bastu.

Läs mer
Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer