Till sidans huvudinnehåll

Möhippa & Svensexa

Överraska med avslappnad lyx

Smådalarö Gård Hotell & Spa är den perfekta destinationen för mindre sällskap & firanden. Beläget endast 50 minuter från Stockholm så kan ni snabbt och enkelt ta er ut till oss i hjärtat av skärgården för kurerade upplevelser. Kombinera fartfyllda aktiviteter tillsammans med avkoppling på spa, smaksensationer i någon av våra restauranger och läskande drinkar. 

Er upplevelse

För att underlätta för dig som planerar denna storslagna sammankomst har vi tagit fram tre paket som är fyllda med kurerade upplevelser för ert sällskap. Luta dig tillbaka och låt oss stå för planerandet - vill du veta mer eller boka, kontakta bokning@sabis.se!

Spapaket - Avslappnad lyx & njutning

I detta paket ingår entré till 2000 kvm avkoppling och njutning på Smådalarö Gård Spa samt lunch, bubbel & snacks, 3-rättersmiddag, övernattning och frukostbuffé.

Vedeldad bastu - Kvalitetstid intill Hemvikens vatten

I detta paket ingår vår vedeldade bastu intill Hemvikens vatten och en läskande hink med öl samt hamburgare till lunch, 3-rättersmiddag, övernattning och frukostbuffé. 

Yoga Retreat - Harmoni & inre kraft

I detta paket ingår vår Yogashala samt de redskap ni behöver för att genomföra ett yogapass samt raw balls fika, hälsolunch, en uppfriskande eftermiddags smoothie, vegetarisk 3-rättersmiddag, logi och frukostbuffé. 

 

Våra 3 bästa tips!

1. Njut av en lyxig behandling tillsammans
Sveriges enda gruppbehandlingsrum finner ni hos oss, med plats för upp till 10 personer - Förboka en avkopplande fotbehandling till hela gänget och drick bubbel och umgås medan vi tar hand om er.

2. Ge er ut på ett fartfyllt äventyr i skärgården
Kombinationen av lyx, avkoppling, skratt och fart är den bästa. Så varför inte varva bubbel och spa med en RIB-tur i skärgården?

3. Utforska nya smaker och sinnen
Abonnera Vinbaren, plats för upp till 12 personer, ni väljer om det ska vara fokus på rött, vitt eller bubbel. 

Avslappnad lyx

Låt njutning stå på agendan

Skåla med ett glas Champagne i någon av våra fyra pooler eller överraska med en lyxig spabehandling signerad Kerstin Florian.

Utforskande äventyr

Fyll dagen med energi

Ett välplanerat schema med härliga aktiviteter är A & O. Hos oss kan ni njuta av bland annat padel, tennis, golf, yoga & vattensporter.

Mat & Dryck

Låt smakupplevelsen bli en stor del av dagen

Middag

Njut av en helkväll

Låt vår restaurang, Smådalarö Gård Brasserie & Bränneri stå för smaksensationerna medan ni blickar ut över Hemviken

Drinkar

Bloms Bar

Med smaker från världens alla hörn, serveras kvällens fördrinkar bäst i Bloms Bar

Vinprovning

Upptäck nya smaker tillsammans

Låt våra sommelier i Vinbaren ta hand om er och utforska nya viner.