Till sidans huvudinnehåll

Live på Smådalarö Gård

Unika musikupplevelser i sommar

Boka Live på Smådalarö Gård där vi bjuder på unika musikupplevelser kombinerat med gastronomiska upplevelser och övernattning i skärgårdens hjärta. Vår utomhusscen gästas under sommaren av några av våra mest folkkära artister. Först ut är Nina Persson och James Yorkston, därefter Petra Marklund och Kaah. 

16 Juli – Nina Persson & James Yorkston
31 Juli – Petra Marklund
24 Augusti – Kaah


Checka in hos oss på Smådalarö Gård och njut av avslappnad lyx med spa, gastronomi och generöst aktivitetsutbud med bland annat golf och padel. Skräddarsy din musikupplevelse under bokningsprocessen och addera allt du önskar inför din vistelse och glöm inte att klicka i det datum för den artist du önskar att se i vår onlinebokningsmodul.


Du kan välja mellan tre olika paket där konsertbiljett, middag, övernattning och frukostbuffé ingår. Det finns även möjlighet att endast köpa konsertbiljett här, begränsat antal platser!


Vid Live på Smådalarö Gård serveras en fast meny i restaurangen Brasserie & Bränneri och i Bloms Bar. Menyn presenteras på hemsidan närmare ankomst. För dig som köper endast konsertbiljett kommer det finnas möjlighet till lite lättare mat att köpa utomhus. Konserten startar 21.00 och baren är öppen till 01.00.


I dessa paket kan du välja att förlänga din vistelse och bo över i två nätter, välj att checka in en dag innan konserten eller stanna kvar en extra dag efter. 

Livepaket - enrätters middag & ståplats

 • Konsertbiljett - ståplats
 • Middag i Bloms Bar, en rätt 
 • Övernattning
 • Frukostbuffé
 • Lån av morgonrock & tofflor
 • Tillgång till gym

Livepaket - tvårättersmiddag & ståplats

 • Konsertbiljett - ståplats
 • Tvårättersmiddag i Brasserie & Bränneri
 • Övernattning
 • Frukostbuffé
 • Lån av morgonrock & tofflor
 • Tillgång till gym

Livepaket - tvårättersmiddag & sittplats
Konsertbiljett - sittplats
Tvårättersmiddag i Brasserie & Bränneri
Övernattning
Frukostbuffé
Lån av morgonrock & tofflor
Tillgång till gym

Villkor:

Detta erbjudande gäller i mån av plats, fri avbokning upp till 5 dagar innan ankomst. Vid köp av vårt avbeställningsskydd (295 kr/rum) är detta avbokningsbart upp till 24 timmar innan ankomst. Erbjudandet betalas vid bokningstillfället. 

Bilder från tidigare års konsertkvällar

En intim musikupplevelse i skärgårdens hjärta

Läs mer om årets artister nedan! 

Live på Smådalarö Gård

Köp endast konsertbiljett

Vi har släppt ett fåtal biljetter för dig som
endast önskar att komma på konserten.

16 Juli

Nina Persson& James Yorkston

Samarbeten som ser bra ut på papperet är dock inte alltid lyckosamma i praktiken men i det här fallet är kemin obestridlig. Yorkstons stillsamma, organiska musik och Perssons följsamt sökande röst bygger tillsammans en värld som är lika vackert levande som eftertänksamt sorligt. Och likt Yorkstons förra album "The Wide, Wide, River" så sållar sig "The Great White Sea Eagle" till en av de senaste årens allra bästa och mest angelägna folkalbum.

Glädjande nog har Nina Persson och James Yorkston beslutat att ta sitt musikaliska samarbete till scenen som duo.

Tisdagen den 16 juli gästar Nina och James vår intima
utomhusscen i skärgårdens hjärta.

31 juli

Petra Marklund

Petra Marklund var med i den första omgången av ”Så Mycket Bättre” där tolkningarna av Petters ”Mikrofonkåt” och Eldkvarns ”Kärlekens tunga” banade väg för en karriär på svenska och idag är hon en av Sveriges mest folkkära artister. Jättehiten ”Händerna mot himlen” fortsätter än idag lyfta dansgolv och har passerat 65 miljoner streams. Karriären började tidigt 00-tal under namnet ”September” och då främst utanför Sverige när ”La La La (Never Give It Up)”, ”Satellites”, ”Cry For You” och ”Can’t Get Over” blev stora internationella dansgolvshits.

Petra Marklund har på sju album visat bredd som både artist, musiker och låtskrivare. Hon rör sig fritt mellan språk, genrer, vemod och glädje. Ett är säkert, det hörs alltid att det är Petra Marklund.

Onsdagen den 31 juli gästar Petra vår intima
utomhusscen i skärgårdens hjärta.

24 augusti

Kaah

Under hösten har Kaah gjort succé som husband i SVT:s På Spåret. I början av året släpptes nya albumet Färger, hans första album på sex år, där han experimenterar med samplingar och närmar sig dansmusiken. På albumet har Kaah bland annat samplat gospelpianisten Per Erik Hallin och jazz-virtuoserna Ekdahl & Bagge Big Band. Här blandas olika tidsepoker, ljudbilder och känslor som ger oss det nya soundet för Kaah 2024.

Kaah är en av Sveriges mest hyllade soulartister. Med låtar som Innan du går, Vill bara leka mer och Dom tittar när jag dansar har han satt soundet för generationer av svenskar med förkärlek för soul och R&B. 

Lördagen den 24 augusti gästar Kaah vår intima
utomhusscen i skärgårdens hjärta.

Smådalarö Gård på Instagram

Följ oss!
 • Äntligen är golfsäsongen och sommarvärmen här. 
Lördagen den 25 maj inviger vi vår 9-hålsbana som ligger vackert belägen i skärgårdsmiljö. 

Varmt välkommen till en härlig dag på Smådalarö Golf den 25 maj kl09.00-17.00.
Vi tänder grillen och bjuder på en god korv med tillbehör. På plats kommer det finnas möjlighet att köpa årskort. För de som köper årskort den här dagen får även 4 stycken greenfee biljetter på köpet. 👌. 

Vi hoppas på en strålande sommar tillsammans med er på banan!

Varmt välkommen.

Läs mer via länk i bio. Instagram bild
  91 instagram likes

  Äntligen är golfsäsongen och sommarvärmen här. Lördagen den 25 ...

 • Succékonceptet Live på Smådalarö Gård är tillbaka! 

I sommar bjuder vi på unika musikupplevelser kombinerat med fantastiska smakupplevelser och härlig övernattning i skärgårdens hjärta. 

Vår utomhusscen gästas under sommaren av några av våra mest folkkära artister. Först ut är Nina Persson och James Yorkston 16 juli, därefter Petra Marklund 31 juli och Kaah 24 aug. 

I år kan du välja mellan tre olika paket där konsertbiljett, middag, övernattning och frukostbuffé ingår. Det finns även möjlighet att endast köpa konsertbiljett och lite lättare mat att förtära ute på terrassen. 

Ta bilen, båten eller bussen och upplev en fantastisk musiksommar tillsammans med oss på Smådalarö Gård. 
Varmt välkomna. 

Läs mer via länk i bio. Instagram bild
  203 instagram likes

  Succékonceptet Live på Smådalarö Gård är tillbaka! I sommar ...

 • Smådalarö Gård erbjuder 110 hotellrum, där en bas av jordnära färger sprider ett lugn och inslag av utvalda möbler och färgklickar ger varje rum sin personliga stil. ✨ Instagram bild
  85 instagram likes

  Smådalarö Gård erbjuder 110 hotellrum, där en bas av jordnära ...

 • Sommaren är runt hörnet, boka in din skärgårdssommar redan nu! Njut av varma dagar på Dalarö med allt som skärgården har att erbjuda. Upptäck vårt spa, vår restaurang och vår bar som kommer bjuda på goda sommardrinkar! Instagram bild
  105 instagram likes

  Sommaren är runt hörnet, boka in din skärgårdssommar redan nu! ...