Till sidans huvudinnehåll

Hänsyn & hygien

Förhållningssätt på Spa

Vi följer myndigheternas alla lagar, råd och restriktioner för att tillsammans med er gäster skapa en så trygg och säker miljö som möjligt att vistas i. Det bästa sättet att skydda sig själv och sin omgivning är alltid att hålla god hygien och att stanna hemma om du känner dig sjuk.

Vi ber alla att checka in och ut i tid

På spat har vi ett maxantalgäster per slottid för att skapa en lugn och harmonisk plats. På grund av säkerhetsskäl behöver vi veta hur många gäster som befinner sig i spaanläggningen och det är därför viktigt att du checkar in i tid samt att du checkar ut på din slots sluttid. Har du bokat en behandling ser vi gärna att du kommer ca 15 min innan utsatt tid så att du i lugn och ro hinner varva ner i behandlingsloungen till dess att terapeuten kommer och hämtar dig. Försenad ankomst kortar ner din behandling eller ditt besök på spa.

Under din spavistelse

  • Duscha alltid innan bastubad eller poolbad.

  • Vila i våra liggstolar och bäddar med endast torra badkläder eller morgonrock.

  • Häng badrockar och handdukar på krokarna längst väggarna när du bastar eller badar. Låt dem ej ligga på bäddarna eller stolarna.

  • För mobilsamtal hänvisar vi till spareceptionen eller till Bloms Bar. I övrigt är spaanläggningen inomhus helt fri från mobilsamtal. Fotografera gärna dig själv och ditt eventuella sällskap, men se till att ingen annan syns på bild.

  • Snacks, matigare wraps och dryck kan åtnjutas i spareceptionen alternativt sittandes vid bord i spat dock ej i Oasen eller Brasrummet samt ej i poolerna.

  • I Oasen och Brasrummet ber vi om tystnad.

Tack för att ni respekterar detta och att vi tillsammans skapar en harmonisk och trygg miljö på Smådalarö Gård Spa! 

För optimal njutning

Spabehandlingar

Vår behandlingsmeny med upplevelser från topp till tå är signerad Kerstin Florian

En god paus

I vår spabar kan du beställa något gott att dricka och en lättare matbit

Sparitual

Investera i en sparitual som du utför i dusch och bastu med avslutande vila

Dagspa

Njut av några timmar av avkoppling och återhämtning