Till sidans huvudinnehåll

Spabehandlingar

Boosta din kropp & själ

Våra behandlingar och Sparitualer är kreerade för att vårda din klarsynthet och reflektion men också för att stärka ditt välmående och lugn. Behandlingsmenyn med upplevelser från topp till tå är skapad tillsammans med Kerstin Florian. 

Våra spabehandlingar är tillgängliga för gäster från 16 år. På Smådalarö Gård Spa arbetar både kvinnliga och manliga spaterapeuter. 

Vårens behandling

Hemvikens vårkur

Njut av en cirkulationsökande spa-massage med en varm chamomile olja. Ansiktet blir bortskämt med en skonsam enzympeeling samt en mineralberikad algmask och ansiktsmassage.

Vi inleder behandlingen med en avkopplande Calm mind ritual som får dig landa i dina tankar.

Spabehandlingar

Njut av en spabehandling

Signatur

Helkropp

Ansikte

För gravida

Duo

Sparitualer

Dagspa

För dig som besöker oss över dagen

Behandlingarna präglas av vår kärlek till havet

På menyn finner du enskilda- samt duo- och gruppbehandlingar för kroppen, ansikte och fötter. Här finns något för alla, oavsett om du är ute efter att komma ner i varv, hudvård eller att hjälpa musklerna slappna av. I alla våra behandlingar använder vi Kerstin Florians produkter.

Barn från 6 år är välkomna till vårt spa i målsmans sällskap kl 08.00-11.00, måndag-söndag. Vårt spa är en plats för harmoni och återhämtning och vi vill därför redan nu tacka er för att ni respekterar lugnet på spat.

Spabehandlingar

Investera i dig självboka en spabehandling

Kerstin Florian

Kerstin Florian - en expert på att länka samman kropp och själ med skönheten från naturen. Kerstin Florians produkter är formulerade med naturens hälsobringande ingredienser, inspirerad av att yttre skönhet är en reflektion av inre hälsa.