Till sidans huvudinnehåll

Ansiktsbehandlingar

Hos oss på Smådalarö Gård Spa fokuserar vi på kroppen och själens välmående. Tillsammans med Kerstin Florian, ett av Sveriges mest välrenommerade spakoncept erbjuder vi flera olika ansiktsbehandlingar. 

Vad behöver din hud just nu?

För dig som önskar lyster, spänst eller balans i din hud. Varje ansikte är unikt och ska behandlas därefter, våra terapeuter skräddarsyr och utför alltid en behovsanalys. Välj en av våra ansiktsbehandlingar.

Stråla glädje

Klassisk ansiktsbehandling
Behandlingen inleds med rengöring och peeling efterföljt av en mjuk ansiktsmassage som ökar cirkulationen och en aktiv ansiktsmask. Under tiden masken värkar masserar vi dina händer. Behandlingen avslutas med ett växtbaserat ansiktsserum följt av en näringsrik och lystergivande kräm. 

ANDA lyx-ansiktskur
En mycket avslappnande behandling som ger huden fantastiskt lyster. Behandlingen inleds med rogivande meditation följt av en djupgörande massage förstärkt av den anrika Gua Sha massagetekniken. Vi arbetar med ett veganskt och ekologiskt ansiktselixir som förhöjer effekten av ansiktsmasken Enzyme Serum Masque.

Fru Annas Ansiktskur
En djuprengörande och fukthetsgivande ansiktskur med fokus på ansikte och skalpmassage. Vi inleder behandlingen med en avslappnande Calm Mind-ritual som rensar ditt sinne från onödig stress och total avslappning inleds.