Till sidans huvudinnehåll

Helkroppsbehandlingar

Hos oss på Smådalarö Gård Spa fokuserar vi på kroppen och själens välmående. Tillsammans med Kerstin Florian, ett av Sveriges mest välrenommerade spakoncept erbjuder vi flera olika kroppsbehandlingar. 

Vad behöver du just nu?

Önskar du bättre kvalitet på din sömn, mjukare muskler, törstar din kropp efter fukt och lyster eller har du behov av en mer rensande effekt? Välkommen till vårt vackra spa intill Hemviken på Smådalarö Gård och välj en behandling som passar just dig. 

God sömn & vila

För dig som önskar bättre kvalitet på din sömn och har behov av avkoppling och vila efter en hektisk period. Välj en av våra avkopplande och lugnande behandlingar som stärker din energi. 

Havsblåa drömmar med en doft av Chamomile
Slappna av, dröm dig bort och låt dig omslutas av denna lugnande och avkopplande helkroppsbehandling. Renande saltskrubb och avslappnande Mindfulness massageapplikation med chamomile.

Kapten Bloms Anti-stress behandling
En renande fotritual som ger en ökad cirkulation och nytt liv till trötta fötter. Vi inleder med en fotpeeling med en eukalyptus-saltskrubb och masserar därefter dina fötter, händer, nacke och hårbotten.

Mjukare muskler & bindväv

För dig som önskar mjukare muskler och bindväv eller om du överansträngt din kropp den senaste tiden. Välj en av våra välgörande och stärkande behandlingar.  

Salta stänk med välgörande Magnesium
En välgörande kroppsbehandling som kombinerar fördelarna med torrborstning och lymfdränage och stärker kroppens naturliga reningssystem. En skön massageapplikation med en magnesium och eterisk olja gör att kroppen får möjlighet att återhämta sig.

Klassisk Massage
En *Calm Mind-ritual inleder behandlingen som hjälper dig att rensa sinnet sedan får du njuta av en klassiskt och för dig skräddarsydd massage med en ekologisk och vitaminrik olja. 

*Calm Mind olja: En naturligt kraftfull kombination av eterisk lavendel-, pepparmynts- och kajeputolja som bidrar till att rensa sinnet och sätta daglig stress åt sidan 

Törst efter fukt & lyster

För dig som ibland upplever att kroppens hud känns torr och grå. Välj en av våra återfuktande behandlingar som stärker din fuktbarriär. 

Neroli Blossom Kroppskur
En djupt avslappnande, återfuktande och lystergivande helkroppsupplevelse inkluderar en energibalansering, renande fotritual med reflexologi* och en fotskrubb med salt som har en uppfriskande effekt. En lymfatisk torrborstning* följs av en djupgående Mindfullness massageapplikation med varm neroliolja.

Eukalyptus & lavendel kroppskur
En mjukgörande saltskrubb följt av en välgörande massageapplikation med varm lavendelolja. Återfuktar kroppen med en lavendelspray som gör hudytan mjuk och len.

*Reflexologi är det internationella namnet på zonterapi. Områden i fötterna som ömmar stimuleras, masseras upp för att öka cirkulationen och aktivera din naturliga självläkningsförmåga.

*Lymfatisk torrborstning: borstningens riktning stimulerar 
lym
fsystemet till att transportera överskottsvätska ut ur kroppen. 

Renande Cirkulation

För dig som ibland upplever ökad svullnad i delar av kroppen eller ofta drabbas av huvudvärk. Välj en behandling som får fart på ditt reningssystem i kroppen och som ger dig energi.  

Mineralrik Kroppsrening
En intensiv kroppsbehandling utformad för att förfina och öka hudens fasthet. Behandlingen inleds av torrborstning och följs av djupgående massage på lår och stuss med ett aktivt uppstramande serum som innehåller alger, ingefära och koffein.