Till sidans huvudinnehåll

Bröllop

En kärleksdröm i skärgårdsbrisen

Bröllop, livets viktigaste fest. Låt vår natursköna oas bli destinationen för ert storslagna firande. Vigsel intill bryggan vid Hemviken, fest i vår eventlokal Werket med 7 meter takhöjd och en stund i vårt spa, här är allt möjligt! 

Vigsel

Dalarö Kyrka - vår rekommendation!

Gift er i Dalarös vackra kyrka och abonnera sedan en båt som tar er tillsammans med era gäster till vår brygga och bröllopsfesten. 

Bröllopsfest

Bjud era gäster på en oförglömlig fest i Werket, vår sagolika eventlokal med 7 meters takhöjd och utsikt över Hemviken. I anslutning till Werket finns Bloms terrass som ni har möjlighet att abonnera till brudskålen.

  • 120 Gäster vid runda bord 
  • 7 Meters Takhöjd 
  • Utsikt över Hemviken 
  • Egen bar i anslutning till lokalen

För bokning av Werket gäller minimum 100 gäster samt 50 bokade hotellrum.

Matupplevelsen

Med vår gedigna erfarenhet och passion för god mat lagad från grunden sätter vi ihop menyn för bröllopsfesten. Ni som brudpar får välja mellan ett par förslag per rätt.

Helhetsupplevelsen

Med våra 110 hotellrum och generösa utbud av aktiviteter finns alla möjligheter för er att skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för er och era gäster.

Starta helgen redan på fredagen med en drink på Bloms terrass efterföljt av en god middag. På lördagen skapar vi tillsammans ert drömbröllop i våra vackra miljöer och efter en storslagen fest kan ni förslagsvis avsluta helgen med avkoppling på vårt spa på 2000 kvm, ute och inne eller en gemensam brunch för hela festsällskapet. Möjligheterna är oändliga och bara ni sätter gränserna. 

Boka visning 

Ert bröllop är en av ert livs största dagar och vi vill ge er alla förutsättningar för att göra den precis så oförglömlig som ni drömmer om. Boka en visning så tar vi personligen emot er på Gården och visar lokalerna samt går igenom de möjligheter som finns för er stora dag. 

Priser & kontakt

Kontakta oss via event@smadalarogard.se så hjälper vi er att skapa ert drömbröllop.