Till sidans huvudinnehåll

Padel

Två av Sveriges finaste padelbanor

Spela padel på Smådalarö Gårds padelklubb bara 50 minuter från Stockholm, två utomhusbanor i skärgårdsmiljö med utsikt över vackra Hemviken. Kombinera er stund på padelbanan med att njuta av gårdens generösa erbjudande med aktiviteter, restauranger och spa. Vem vill inte avsluta sin padelmatch med ett dopp i havet efterföljt av en god bit mat? 

Boka padelbana

Boka din padelbana via bokningssystemet Matchi. Hittar du inte de tider du skulle vilja spela eller vill ha hjälp att boka in tider, turneringar eller aktiviteter? Kontakta vår reception så hjälper vid dig! 

Öppettider & priser

Banorna är öppna måndag-söndag, kl 06.00-23.00

  • Hyra padelbana: från 450 kr/bana & timme
  • Företagspadel: från 700 kr/ bana & timme (ex moms)
    I priset ingår privat hyra av banan, intro till sporten, lån av racket för alla spelare samt 1 bollrör. Komplettera gärna med att hyra vår sjöbastu efteråt.

Boka privat padelträning den 15-31 juli

Nu har du möjlighet att påbörja din padelkarriär eller ta ditt spel till nästa nivå med en våra duktiga tränare. De har lång erfarenhet av sporten och erhåller flera meriter som tränare. Under passet får du en timmes effektiv träning anpassad specifikt för dig och ditt sällskap. 

Pris & bokning
1-2 personer 995 kr/timma
3-4 personer 1195 kr/timma 

Detta erbjudande är endast tillgängligt 15-31 juli. I priset ingår banhyra och bollar, klicka här för att boka er padelträning. 

Petite Sabis

I anslutning till våra padelbanor finner ni Petite Sabis. Här kan ni köpa tennisbollar, träningskläder och hyra racket eller njuta av en lättare måltid, svalkande drycker och hembakat fika. Ladda upp inför matchen eller koppla av efteråt ute på terrassen och omfamnas av de vackra skärgårdsmiljöerna. 

Rum & Frukost med tillval

Skräddarsy din upplevelse med padel & övernattning

Boka en helhetsupplevelse på Smådalarö Gård Hotell & Spa i samband med din padelmatch. Utgå från rum & frukost och addera de tillval du önskar såsom middag, spa och behandlingar.