SDG-live!

Skärgårdens bästa gung hittar du på Smådalarö Gård och SDG-live! Här gästar svenska musikaliska stjärnor vår skärgårdskrog, solo eller tillsammans med några få musiker. Missa inte denna avskalade, personliga och intima musikupplevelse! Upplev artisterna riktigt nära samtidigt som du njuter av god mat och dryck.

Sommarens konserter

12 juli  Titiyo – SLUTSÅLT!
KÖP HOTELLPAKET | KÖP BILJETTER

17 juli Andreas Lundstedt
KÖP HOTELLPAKET | KÖP BILJETTER

24 juli Plura
KÖP HOTELLPAKET | KÖP BILJETTER

31 juli Lisa Miskovsky
KÖP HOTELLPAKET | KÖP BILJETTER

10 aug Tomas Andersson Wij
KÖP HOTELLPAKET | KÖP BILJETTER

Priser

Från 315 kr för endast biljett och från 1795 kr för hotellpaket.
I hotellpaketen ingår: konsertbiljett, trerättermiddag, logi i nyrenoverade hotellrum och frukostbuffé.

Meny

När du bokar hotellpaket eller middagspaket med biljett ingår en säsongsbetonad trerättersmeny, och du behåller dina sittplatser vid bordet hela kvällen. Menyn lagas på råvarorna som är bäst för tillfället. Självklart finns vegetariska alternativ.

Hitta till Smådalarö Gård

Kom med båt, bil eller buss. Här hittar du oss!

Alla spelningar startar 21.00 (med insläpp från 20.45 för dig med endast spelningsbiljett).

Om artisterna

 

Titiyo

Titiyo är en av pionjärerna bakom modern soulpop i Sverige – i år nästan 30 år sedan hon solodebuterade på superhippa labeln Telegram. Hon har hunnit släppa hela sex album under eget namn och samarbetat med artister som Jocke Berg, Peter Svensson och Kleerup. År 2016 tog hon sitt Grammisnominerade och brett hyllade album ”13 Gården” ut på vägarna och gjorde sin första Sverigeturné på sju år. Förra sommaren släpptes den nya singeln ”Som ingenting” – och nu står det klart att Titiyo ger sig ut på vägarna igen under våren och sommaren 2019. Missa inte när hon gör ett stopp på Smådalarö Gård!

Andreas Lundstedt

Andreas Lundstedt är Sveriges egen discokung – i sommar åker han på turné och besöker bland annat Smådalarö Gård för en kväll fylld av medryckande discohits!

Andreas Lundstedt började sin karriär i gruppen Stage Four, tillsammans med Peter Jöback, Lizette Pålsson och Lisa Nilsson. Men det är från gruppen Alcazar vi känner honom allra bäst, och från Melodifestivalen, där han medverkat nio gånger. Under 2018 såg vi även Andreas som programledare i ”I will survive” på SVT och i vår är han en av deltagarna i TV-programmet ”Stjärnornas stjärna” på TV4.

Plura

Med en snart 40 år lång karriär bakom sig är Plura Jonsson en av våra mest folkkära och ständigt aktuella artister, inte minst genom sina år som frontfigur i rockbandet Eldkvarn. Under hösten 2017 huserade Plura på Scalateatern i Stockholm med den hyllade föreställningen ”En man av hjärtat”, som senare även blev till en hyllad turné. I år fick vi se prov på Pluras bredd när han deltog i programmet ”Stjärnornas stjärna” på TV4 – i sommar är han tillbaka för andra gången på Smådalarö Gård för att bjuda på skatter ut sin gedigna låtkatalog!

Lisa Miskovsky

Popdrottningen från norr, Lisa Miskovsky, är aktuell med nytt material och en ny efterlängtad turné! Med sig i bagaget har hon en helt ny repertoar med nyskrivna låtar, som kommer att släppas under 2019. Detta blir den första utgivningen av Lisa sedan 2013. Lisa är en av musiksveriges absolut mest etablerade och största artister och låtskrivare – sedan tidigare har hon sålt drygt 200 000 album, vunnit två Grammis, erhållit fem Rockbjörnar, medverkat i Melodifestivalen med mera, med mera… Förutom egen musik skriver Lisa även för andra artister. Våren, sommaren och hösten 2019 åker Lisa på turné, både med fullt band och i mindre skala. Upplev Lisas skarpsinniga texter och fantastiska musik, när hon för efter två tidigare succéspelningar återvänder en tredje gång till oss på Smådalarö Gård!

Thomas Andersson Wij

I år är det 20 år sedan Tomas Andersson Wij debuterade som skivartist, och det råder ingen tvekan om att hans bästa tid är nu. TAW blev tidigt erkänd som en av sin generations skarpaste singer-songwriters, en textförfattare som både kunde skildra det djupt personliga och berätta om landet vi föddes i. Det dröjde inte länge innan andra artister hörde av sig och ville ha låtar. Efter medverkan i Så mycket bättre 2017 släpptes hans tionde album, det hyllade Deportees-samarbetet “Avsändare okänd” i början av 2018. TAW firade 20 år som artist förra året och vi är så glada att få välkomna denna rutinerade och hyllade artist till Smådalarö Gård!

Artister som spelat hos oss

SDG-live! Xmas Edition 2018 spelade: Plura, John Lundvik

SDG-live! 2018 spelade: Love Antell, Pernilla Andersson, Jakob Hellman, Michael Wiehe, Linnea Henriksson, Loreen, Thomas DI Leva

SDG-live! 2017 spelade: Maia Hirasawa, Lisa Miskovsky, Moa Lignell, Tingsek, Anders Wendin, Kleerup

SDG-live! 2016 spelade: Meja, Wille Craaford, Lisa Miskovsky, Timo Räisänen, Rigmor Gustafsson

SDG-live! 2015 spelade: Louise Hoffsten och Meja, Tomas Andersson Wij, Linnea Olsson, Ebbot Lundberg, Pernilla Andersson, Naomi Pilgrim, Joel Alme, Sophie Zelmani, Elin Ruth, Eric Gadd