Till sidans huvudinnehåll
Förrätt med vit sparris

Middagsmeny för paket

Gastronomisk njutning

Upptäck vår meny som gäller för dig som bokat ett hotellpaket där tvårättersmiddag ingår. Önskar du dessert kan du självklart beställa det på plats! 

Observera att vår meny byts ut för varje säsong.

Middagsmeny för paket

Förrätter

  • Cheviche på hälleflundra

    Med smaker av gin, blomkål, äpple & silverlök

  • Kammussla

    Halstrad kammussla serveras med jordärtskockskräm & liura soja

  • Betor

    ”Carpaccio” serveras med karljohansvampsmajonnäs, picklad svamp & rotfruktschips

  • Råbiff

    Serveras med karljohansvampsmajonnäs, senapspicklad svamp & kålrot, krispig svarttrumpet

Varmrätter

  • Hälleflundra

    Citrus & fikon-kryddad, serveras med Sandefjordsås med potatis, grönkål, purjolök & regnbågsrom

  • Anka

    Ankbröst från Söderslättsgård, shiitake & variation på pumpa

  • Grillad biff

    Severas med spetskål, rotsellerikräm med tryffel, potatiskaka & parmesan

  • Höstsvamp

    Bakad morot, variation på pumpa, Vreta gulärtor & svampdashi