Till sidans huvudinnehåll

Duobehandlingar

Hos oss på Smådalarö Gård Spa fokuserar vi på kroppen och själens välmående. Tillsammans med Kerstin Florian, ett av Sveriges mest välrenommerade spakoncept erbjuder vi flera duobehandlingar för er som vill njuta av avkoppling tillsammans. 

Bor ni inte på hotellet?
Boka behandling som externa gäster här.

Vad behöver ni just nu?

Önskar ni en stärkande fotbehandling, en skön och återfuktande kroppsbehandling eller en djuprengörande ansiktsbehandling. Välkommen till vårt vackra spa intill Hemviken på Smådalarö Gård och välj en behandling som passar just dig. 

Tillsammans

För dig som vill uppleva en behandling med någon du tycker om. Under en duobehandling är ni tillsammans med en terapeut i samma behandlingsrum som tar hand om er växelvis. 

Fotkur Deluxe
En stärkande fotbehandling som hjälper till att öka cirkulationen och ger nytt liv åt trötta, ömmande fötter. Dina fötter skrubbas mjuka med en saltskrubb med eukalyptusolja, följt av en fot- och underbensmassage med en underbart upplyftande Fuß Balm.

Duo ansiktsbehandling
En behovsanpassad djuprengörande ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ånga, ansikts- & hårbottenmassage, mask och avslutande produkter samt hand och armmassage.