Till sidans huvudinnehåll

Duobehandlingar

Hos oss på Smådalarö Gård Spa fokuserar vi på kroppen och själens välmående. Tillsammans med Kerstin Florian, ett av Sveriges mest välrenommerade spakoncept erbjuder vi flera duobehandlingar för er som vill njuta av avkoppling tillsammans. 

Vad behöver ni just nu?

Önskar ni en stärkande fotbehandling, en skön och återfuktande kroppsbehandling eller en djuprengörande ansiktsbehandling. Välkommen till vårt vackra spa intill Hemviken på Smådalarö Gård och välj en behandling som passar just dig. 

Tillsammans

För dig som vill uppleva en behandling med någon du tycker om. Under en duobehandling är ni tillsammans med en terapeut i samma behandlingsrum som tar hand om er växelvis. 

Kapten Bloms Fotkur

En stärkande fotbehandling som hjälper till att öka cirkulationen och ger nytt liv åt trötta, ömmande fötter.

Behandlingen börjar med en härlig fotskrubb med en saltskrubb med eukalyptus- olja. Följt av vår Acu-flex fotmassage och en fot- och underbensmassage med en underbart upplyftande Fuß Balm. Vi masserar armarna och händerna och avslutar behandlingen med en skön skalpmassage.

Fru Annas Ansiktskur

En djuprengörande och fuktighetsgivande ansiktskur med fokus på ansikte och skalpmassage. Vi inleder behandlingen med en avslappnande Calm Mind-ritual som rensar ditt sinne från onödig stress och total avslappning inleds.