Till sidans huvudinnehåll

Yoga

Fokus på ditt välbefinnande

Berika ditt liv och ditt välbefinnande med yoga i vacker skärgårdsmiljö. Träningen utförs i vår Yoga Shala Minerva eller ute på spaverandan när vädret tillåter. 

Delta i vårens yogapass:
- Yin Yoga
Söndagar kl 10.00-11.00

Boka ditt yogapass

Hos oss är både hotellgäster och besökande välkomna att delta på vår yoga. För att garantera din plats på ett av våra yogapass måste du förboka via info@smadalarogard.se 

För hotellets gäster utgår en kostnad på 180 kr och om du är på dagsbesök hos oss är kostnaden 280 kr.

Retreat

Retreat med Remedy &Stockholm Pilates Center  18-19 juni

Varmt välkommen till ett träningsretreat med Remedy och Stockholm Pilates Center på Smådalarö Gård Hotell & Spa!

Ett retreat som är fyllt med träning, pilates, avkopplande soundhealing samt rofyllda aktiviteter. Förutom träning kommer ni kunna njuta i vårt spa som är utformat för just avkoppling och återhämtning.

Retreat

Self-Love Retreat2023 

Populära yogaretreatet Self Love Retreat är tillbaka! 

Välkommen till ett exklusivt yogaretreat tillsammans med Wingårdh Wellness på Smådalarö Gård. Perfekt för dig som behöver en paus från vardagen. Varje retreat har endast 12 platser och anordnas dessa datum:

13-14/5 - Fullbokad! 

30/9-1/10 - Fullbokad!

18-19/11

Yoga vi erbjuder

Hatha/Vinyasa

Starta dagen genom att väcka kropp och sinne med en lugn och skön allsidig morgonyoga. Genom mjuka flöden synkroniseras rörelse och andning.

Klassen främjar närvaro, medvetenhet, rörlighet och balans.

Yoga vi erbjuder

YinYoga

Här får du möjlighet att delta i en yogaform som är inkännande och som går mer på djupet då man är stilla och andas lite längre i positionerna.

Tiden och andningen hjälper kroppen och sinnet att successivt slappna av och vinsten är en ledigare känsla i kroppen samt ökar förmågan till mentalt fokus och klarsynthet.

Yoga vi erbjuder

SUP Yoga

Paddla ut tillsammans med vår yogainstruktör Helena och ankra upp din SUP bräda på vattnet. Här får du möjlighet att utnyttja vattnets positiva effekter för att varva ner samt hitta stillhet och harmoni.

Med ett ostadigt underlag ges de bästa förutsättningarna för att stärka bålen samt öva på att hålla balansen.

Boka din egen SUP yoga klass under sommaren

Vi på Smådalarö Gård Hotell & Spa erbjuder också SUP Yogaklasser på förfrågan – både individuellt (som Personlig Träning) och i grupp. Då anpassar vi upplägget helt efter önskemål, förutsättningar och behov.

Du kanske ska planera ett event privat eller för företaget och vill ha en rolig aktivitet? Eller en härlig må-bra upplevelse för dig själv? Du kanske vill testa SUP Yoga på egen hand i lugn och ro första gången? Eller vill ha ett yogapass anpassat mer specifikt utifrån det som just du behöver? Du kanske vill ge bort SUP Yoga i present till någon du bryr dig om?

Det går även att kombinera SUP Yogan med en lite längre paddlingstur. Vi har flera trevliga utflyktsmål att välja på i närområdet.

Kontakta info@smadalarogard.se om du vill veta mer!