Golfpaket

Njut av en weekend i skärgården och en golfrunda med fantastiska vyer! Smådalarö Gårds golfbana strax utanför Stockholm bjuder på härliga naturupplevelser. Efteråt checkar du in på hotellet för att njuta av god mat och dryck.

Smådalarö Gårds egen fullängds 9-hålsbana är byggd på skärgårdsängar som odlats sedan tidigt 1700-tal. Banan har under åtta år varit värd för Nordea Tour (tidigare SAS Master Tour och Telia Tour) och bjuder på en utmanande runda för både låg- och höghandicapparen. Precis vid entrén till gården ligger Smådalarö Golf & Deli där du kan inhandla bollar, peggar, kepsar eller annat smått och gott som kan behövas under golfrundan.

På hotellet kan du koppla av i bastun eller varför inte med något gott att dricka på terassen efter golfrundan. På kvällen väntar en trerättersmiddag i restaurangen, med fantastisk utsikt över vattnet och naturen.

I GOLFPAKETET INGÅR:

Greenfee – kontakta oss på Smådalarö Gård via tel 08-501 551 00 eller via info@smadalarogard.se, snarast efter du gjort din bokning online för att bestämma tid.

Boka gärna till vår vedeldade bastu med privat brygga och jacuzzi, från 300 kr/person. Kontakta receptionen för att boka din tid!

PRIS

Från 1 750 kr / person (del i dubbelrum)

UNNA DIG NÅGOT EXTRA!

Champagne på rummet, en extra lång sovmorgon med sent utcheck eller eller en bukett romantiska rosor som väntar vid ankomst? Alla våra tillval hittar du i steg 2 i bokningen.

BOKA

BOKA ERBJUDANDET ONLINE>>

Du kan också kontakta oss för att boka.


VILLKOR

Gäller alla dagar i veckan i mån av tillgänglighet. Fri avbokning fram till en dag innan ankomst, senast kl 18.00. Bokningen betalas i sin helhet vid bokningstillfället.

Max tre personer per hotellrum, varav en person i extrasäng. Om du vill boka fler än ett barn i samma rum måste ett barn 2-12 år dela säng med föräldrarna. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer