Till sidans huvudinnehåll

Retreat

Golf & yoga retreat med Jenny Hagman

14-15 September

Välkomna till Jenny Hagmans golf & yoga retreat för tjejer på Smådalarö Gård Hotell & Spa!

Den 14-15 september bjuder vi in till en helg fylld med golf, yoga, avkoppling och matupplevelser. Under detta retreat får du ta del av träning som utvecklar dig som golfare både på och av golfbanan där ditt välmående står i fokus. I träningen ingår svingträning och närspelsträning där Jenny coachar dig, vi spelar 9 hål per dag.

Utöver golfträningen blir det skräddarsydda yogapass för golfare med fokus på rörlighet och andning. Här väver Jenny in den golfträning vi gjort med fokus på din förmåga att reglera din stressnivå vid behov. Yogan kan alla göra och du behöver inte någon erfarenhet för att kunna vara med. Det blir också en föreläsning i mental träning där vi går igenom grunderna i den mentala träningen och hur du gör för att mentalt kunna stötta din teknik när det väl gäller på golfbanan och när pressen ökar. Utöver det får ni även njuta av återhämtning och avkoppling på Smådalarö Gård Spa och matupplevelser från morgon till kväll! 

Golf & yoga retreat

Jenny Hagman

I över 10 år har Jenny Hagman arrangerat golf & yoga retreats på olika anläggningar i Sverige och utomlands. Helheten står i fokus och du får lära dig hur du bygger upp en sving, ett spel och dig som golfare från grunden för att hålla i längden.

Med dig hem får du Jennys Workbook för golfare med mängder av övningar. Du får också möjligt att köpa Jennys bok Stolt, stark och säker – en bok om helhetsträning för golfare till inköpspris på plats.