Nya Smådalarö Gård

Smådalarö Gård är redan en omtyckt destination i Stockholms skärgård – och nu bygger vi om för att göra hotellet ännu bättre! Det nya hotellet kommer att vara färdigställt sommaren 2021. Med 120 rum, ett stort spa, en härlig lobbybar, en stor eventlokal, gym och nya sviter med utsikt över Hemviken blir Smådalarö Gård en destination för exceptionella möten såväl som weekendresor.

Vårt mål: att skapa Sveriges bästa resorthotell för aktivitet och avkoppling. Här blandas skärgårdens fantastiska natur och lantligheten med spännande inslag och inspiration från gårdens grundare Carl Peter Bloms resor till Västindien, Karibien och Amerika. Nya Smådalarö Gård blir en spännande upplevelse utöver det väntade!

Några höjdpunkter på nya Smådalarö Gård:

  • Spännande design där skärgårdens lantlighet möter eskapism
  • 5 500 nya kvadratmeter – totalt över 10 000 kvadratmeter!
  • Skandinaviskt spa med produkter och behandlingar signerade det svenska hudvårdsmärket Kerstin Florian
  • Flexibel eventlokal med plats för upp till 150 personer
  • 120 hotellrum – och nya sviter med vacker utsikt över Hemviken
  • Ny bar för cocktails, event och konserter

OBS! Smådalarö Gård har öppet som vanligt från 1 juni 2020. Sommaren 2021 öppnar de nya faciliteterna.

Under vintern och våren 2020 har hotellet fått ett ansiktslyft och vi har putsat fasaderna, renoverat vår matsal samt förbättrat vår utomhusmiljö med nya entréer från både bil- och båtväg.

Gästinformation om byggnationen

Under 2020 samt 2021 bygger Sabis och Smådalarö Gård en tillbyggnad väster om befintlig byggnad. Den nya byggnaden kommer att vara färdigställd sommaren 2021. Fram till att allt är klart, kommer det att synas och märkas att byggnationer pågår, men vi arbetar för att göra det så bra som möjligt för dig som gäst medan du är här! Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss för mer information. >> Här kan du ladda ner vanliga frågor och svar.

Få erbjudanden och nyheter direkt till mejlen

 

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer