Padel

Spela padel och avsluta med ett svalkande dopp och en bastu nere på bryggan – eller kanske något gott att äta och dricka i krogen? Välkommen till Smådalarö Padelklubb!

Padel är en lika roligt som enkelt att spela och förklaras bäst som en mix av tennis och squash. Den 10×20 meter stora banan är omgärdad av 3 meter höga glasväggar som används i spelet. Alla som kan träffa en boll kan få ut något av padel och man behöver inte ha någon erfarenhet av racket-sporter för att ha kul på banan. Sporten är mycket social, enkel att lära sig och som nybörjare gör man snabbt framsteg!

Den populära sporten har sitt ursprung i 70-talets Sydamerika och är idag Argentinas största sport med drygt 4 miljoner utövare. Internationella padelförbundet har 19 medlemsländer och EM respektive VM arrangeras vartannat år.

Spela padel på Dalarö

Smådalarö Gårds padelklubb erbjuder två utomhusbanor i skärgårdsmiljö med fantastisk utsikt över Hemviken. Underlaget är konstgräs och man spelar bäst med skor avsedda för just padel eller tennisskor för grusunderlag. Våra högkvalitativa banor levereras av PDL-Group som är en av Sveriges ledande utvecklare av sporten. Utöver att spela padel kan du också basta, bada och äta gott i krogen – eller varför inte kombinera med en golfrunda?

Boka padeltid

Här nedan bokar du tid på via bokningssystemet Matchi. Hittar du inte de tider du skulle vilja spela eller vill ha hjälp att boka in tider, turneringar eller aktiviteter? Kontakta receptionen så hjälper vi dig!

Företagspadel

Med hjälp av en instruktör kan vi hjälpa alla typer av spelare. Kan bokas individuellt eller som grupp.Kontakta receptionen så hjälper vi dig! >> Läs mer!

Öppettider

Från och med 1 juni är det öppet varje dag 8-21

 

Priser

Hyra padelbana: Från 400 kr/bana & timme
Hyra av racket: 50 kr/person
Bollrör finns att köpa i receptionen, 120 kr / st

Företagspadel: 600 kr/ bana (ex moms)
Här ingår privat hyra av banan, lån av racket för alla spelare samt 1 bollrör. Komplettera gärna med hyra av vår sjöbastu efteråt.

Boka padel med hotellpaket

Vill du spela padel och samtidigt njuta av en hotellweekend i Stockholms skärgård? Läs mer om vårt padelpaket här.

Spela padel på konferensen

Vi erbjuder all inclusive-konferenser på Smådalarö Gård. Här ingår allt du behöver för ett lyckat möte, självklart har vi ett alternativ där ni får spela padel tillsammans! s mer om våra konferenspaket hos Sabis Hotell & Möten.

Regler

Det är enkelt att komma igång och spela padel! Här har vi sammanställt reglerna.

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer