Till sidans huvudinnehåll

För gravida

Unna dig i väntan på ditt mirakel

För dig som är gravid har vi tillsammans med Kerstin Florian kreerat en behandlingsmeny som vårdar ditt välmående, med upplevelser från topp till tå. Ta del av våra rekommendationer för att ta hand om din kropp och ditt mirakel på bästa sätt när du besöker vårt spa. 

Bra att veta för dig som är gravid:

 • Bada & Basta med försiktighet
  För dig som är gravid så kan det vara bra att basta och bada i varma pooler med försiktighet. Sitt inte i bastun och poolerna för länge utan växla gärna oftare än du vanligtvis gör.
 • Drick mycket vatten
  Tänk på att få i dig ordentligt med vatten vid bastubad.
 • När under graviditeten kan du unna dig en behandling?
  Våra gästers säkerhet kommer alltid i första rummet. Därför utför Smådalarö Gård Spa gravidbehandlingar för dig som är i vecka 12-32.
 • Vi använder en speciell gravidkudde
  För att din upplevelse ska bli så bra som möjligt använder vi en speciell gravidkudde under massagen, den placerar vi på bänken så att du kan ligga på din mage. 
 • Vår rekommendation för en optimal upplevelse
  Upplever du att du har svårt att ligga på mage eller rygg en längre tid så är förmodligen en behandling i nuläget ej att rekommendera. Våra terapeuter är flexibla och vill ge dig den bästa upplevelsen, men vet du detta på förhand så är vår rekommendation att avvakta.

  Har du övriga frågor eller funderingar går det bra att skicka ett mail till vår säljare; ramona.ohman@sabis.se

Behandlingar för dig som är gravid

Gravidmassage
En *Calm Mind-ritual inleder behandlingen som hjälper dig att rensa sinnet sedan får du njuta av en klassiskt och för dig skräddarsydd massage med en ekologisk och vitaminrik olja. 

*Calm Mind olja: En naturligt kraftfull kombination av eterisk lavendel-, pepparmynts- och kajeputolja som bidrar till att rensa sinnet och sätta daglig stress åt sidan 

Fru Annas Ansiktskur för gravida
En djuprengörande och fukthetsgivande ansiktskur med fokus på ansikte och skalpmassage. Vi inleder behandlingen med en avslappnande Calm Mind-ritual som rensar ditt sinne från onödig stress och total avslappning inleds. 

Klassisk ansiktsbehandling för gravida
Behandlingen inleds med rengöring och peeling efterföljt av en mjuk ansiktsmassage som ökar cirkulationen och en aktiv ansiktsmask. Under tiden masken värkar masserar vi dina händer. Behandlingen avslutas med ett växtbaserat ansiktsserum följt av en näringsrik och lystergivande kräm. 

Kapten Blom Fotkur för gravida
En renande fotritual som ger en ökad cirkulation och nytt liv till trötta fötter. Vi inleder med en fotpeeling med en eukalyptus-saltskrubb och masserar därefter dina fötter, händer, nacke och hårbotten.

Spabehandlingar

Investera i dig självboka en spabehandling