Till sidans huvudinnehåll

Rekryteringsdag

Rekryteringsdag på Smådalarö Gård

Söndagen den 16 april

Vill du bli en del av Smådalarö Gård?

Nu söker vi på Smådalarö Gård Hotell & Spa kundproffs som vill arbeta på en av Sveriges främsta destinationer inom aktivitet och avkoppling. 

Vi är en året-runt-destination som erbjuder utvald eskapism i Stockholms skärgård. Unikt och naturnära med kurerade upplevelser för alla sinnen. Kombinationen aktivitet och avkoppling tillsammans med närodlad mat och personlig service är vårt DNA, vi söker därför kundproffs som vill göra skillnad och som vill ge våra gäster oförglömliga upplevelser. Varmt välkommen till vår rekryteringsdag den 16 april. 

Rekryteringsdag den 16 mars 

Plats: Smådalarö Gård Hotell & Spa
Klockan: 14.00-16.00
Intervju: Intervjun kommer att vara en sk. "snabbintervju" på ca 15 min och utifrån de intervjuerna kommer vi att välja kandidater som går vidare till nästa steg i processen, vilket blir en längre intervju där vi går djupare och beskriver mer om tjänsten och Smådalarö Gård Hotell & Spa. Alla som inte går vidare till nästa steg kommer oavsett att få återkoppling.
Vi söker bland annat följande tjänster: värdar/värdinnor, servitörer/servitriser, kockar, bartenders, runners, receptionister och spaterapeuter 

Anmäl dig           

För att delta på rekryteringsdagen den 16 april så måste du föranmäla dig och detta gör du via länkknappen nedan. Vi ser fram emot att få träffa dig och berätta mer om denna fantastiska plats!

Vi ses på Smådalarö Gård Hotell & Spa den 16 april, glöm inte att anmäla dig till dagen! 
/ Ledningsgruppen på Smådalarö Gård