Till sidans huvudinnehåll

Signaturbehandlingar

Hos oss på Smådalarö Gård Spa fokuserar vi på kroppen och själens välmående. Tillsammans med Kerstin Florian, ett av Sveriges mest välrenommerade spakoncept erbjuder vi flera olika spabehandlingar. Vi har tagit fram två signaturbehandlingar, som är unika och extra viktiga för oss. 

Vad behöver du just nu?

Önskar du bättre kvalitet på din sömn, mjukare muskler, törstar din kropp efter fukt och lyster eller har du behov av en mer rensande effekt? Välkommen till vårt vackra spa intill Hemviken på Smådalarö Gård och välj en behandling som passar just dig. 

När du bokar spabehandling ingår entré till spa i samband med din behandling.  

Havsblåa drömmar med en doft av Chamomile
Slappna av, dröm dig bort och låt dig omslutas av denna lugnande och avkopplande helkroppsbehandling. Renande saltskrubb och avslappnande Mindfulness massageapplikation med Chamomile.  

ANDA lyx-ansiktskur 
En mycket avslappnande behandling som ger huden fantastiskt lyster. Behandlingen inleds med rogivande meditation följt av en djupgörande massage förstärkt av den anrika *Gua Sha massagetekniken. Vi arbetar med ett veganskt och ekologiskt ansiktselixir som förhöjer effekten av ansiktsmasken Enzyme Serum Masque. 

*Gua Sha massageteknik med Sibin Bian sten för utökad cirkulation och jämnare struktur